Aihe: Keikka

Popedan mainiot juhlasuunnitelmat selvillä – luvassa myös viisikymppiset!

Varsin kunnioitettavan neljänkymmenen vuoden iän tänä vuonna saavuttava ikurilainen ikilegenda Popeda esiintyy Helsingin Hartwall-areenalla myöhemmin tänä vuonna. Tarkempi päivämäärä on 25. marraskuuta. Konsertin otsikko on komea ”Ihanat ihmiset areenalla – tunteita ja tuoksuja jo 40 vuoden ajan”.

No, eipä puhunut Children Of Bodom paskaa – Ei tietenkään!

Children Of Bodom starttasi odotetun 20 Years Down and Dirty -rundinsa Hannoverista 8. maaliskuuta. Eurokierroksen taustalla on se, että orkesterin debyytti Something Wild on saavuttanut parinkymmenen vuoden kunnioitettavan iän, ja bändi onkin päättänyt lähteä tien päälle juhlistamaan tätä merkkipaalua. Ja miksikäs ei (olisi päättänyt), sillä ehta klassikkohan Something Wild on, kuten myös jenkkimedia Loudwire äskettäin tuumasi.

”Mietittiin vaikka mitä Ellos-lainoja, joilla kuitattaisiin studiovelka” – Suomalainen metalliklassikko oli jäädä tekemättä

Suhteellisen harvinaisella Suomen-kiertueella oleva Moonsorrow keskittyy mittavassa setissään puhki kehuttuun, uusimpaan Jumalten aika -albumiinsa. Ilahduttavaa on se, että yhtye on myös nostanut ohjelmistoonsa useita makupaloja Voimasta ja kunniasta -klassikoltaan – Moonsorrow’n ”molemmat puolet” tulevat siis iltamien aikana hienosti ilmi.