Artisti: Led Zeppelin

Huhut Led Zeppelinin paluusta saivat internetin sekaisin – Billboard tutki, onko huhuissa perää

Kun Robert Plant lisäsi pari päivää sitten verkkosivuilleen kryptisen viestin ”Any time now”, käynnistyi huhumylly välittömästi. Onko Led Zeppelin tekemässä sittenkin paluuta? Rocklegenda on pysytellyt visusti pois kuvioista hajoamisensa jälkeen, kun yhtyeen ainoa paluukeikka nähtiin Lontoon O2-areenalla vuonna 2007.

Adam Lambert paljastaa, minkä yhtyeen nokkamieheksi halajaa Queen-pestin jälkeen

Adam Lambert on täyttänyt Freddie Mercuryn elämää suurempia saappaita Queen-yhtyeen laulajana vuodesta 2011 lähtien. Vaikka Mercury onkin korvaamaton, on Lambert onnistunut tehtävässään varsin kiitettävästi. Lambertilta ei selvästikään puutu kunnianhimoa, sillä tämä paljastaa NME-lehdessä haaveilevansa myös erään toisen rocksuuruuden nokkamiehen paikasta.

Mitä mieltä Deep Purplen Roger Glover on Black Sabbathista ja Led Zeppelinistä? Asia nousi esille haastattelussa

Uutta Deep Purple -levyä promotoiva Roger Glover oli hiljattain italialaisen Linea Rockin jututettavana, ja keskustelu kääntyi muun muassa brittirockin muihin jättiläisiin. Ison-Britannian rockskeneä hallitsivat 1970-luvulla Deep Purplen lisäksi Led Zeppelin ja Black Sabbath, ja Gloverilta kysyttiin, kadehtiko hän aikanaan kovan kolmikon muita yhtyeitä mitenkään.

Seuraavaksi jotain aivan erityistä: Robert Plant esitti Lontoossa Led Zeppelin -klassikon ensi kertaa ilman Jimmy Pagea

Tämäpä ilahduttava yllätys. Robert Plant esiintyi 14. maaliskuuta Lontoon Royal Albert Hallissa viulisti Nigel Kennedyn kera, ja kaksikko tarjosi yleisölle jotain odottamatonta: uuden tulkinnan Led Zeppelinin ikonisesta Kashmirista. Tämä olikin ensimmäinen kerta koskaan, kun Zeppelin-laulaja esitti kappaletta ilman aisapariaan Jimmy Pagea, ja muutenkin Kashmir kuultiin Plantin laulamana ensi kertaa sitten vuoden 2007 Zeppelin-reunionin.