Artisti: Queen

Lipputrokarit aiheuttavat Queenille päänsärkyä, lippuja myydään pöyristyttävään hintaan – yhtye kävi vastahyökkäykseen

Queen on kotimaassaan Isossa-Britanniassa oletettavasti suurin bändi heti Beatlesin jälkeen, joten ei ole ihme, että yhtyeen uusimman kiertueen liput käyvät kaupaksi kuin leipä. Itse asiassa kysyntä on niinkin kovaa, että lipputrokareille avautuu runsaasti mahdollisuuksia tehdä rahaa.

Adam Lambert paljastaa, minkä yhtyeen nokkamieheksi halajaa Queen-pestin jälkeen

Adam Lambert on täyttänyt Freddie Mercuryn elämää suurempia saappaita Queen-yhtyeen laulajana vuodesta 2011 lähtien. Vaikka Mercury onkin korvaamaton, on Lambert onnistunut tehtävässään varsin kiitettävästi. Lambertilta ei selvästikään puutu kunnianhimoa, sillä tämä paljastaa NME-lehdessä haaveilevansa myös erään toisen rocksuuruuden nokkamiehen paikasta.

Perjantain televisiotärppi: klassisen Queen-kokoonpanon viimeinen esiintyminen legendaarisessa Freddie Mercuryn muistokonsertissa

Huhtikuun 20. päivänä tuli kuluneeksi tasan 25 vuotta AIDSiin menehtyneen Queen-laulaja Freddie Mercuryn kunniaksi järjestetystä muistokonsertista. Tähtiä täynnä ollut muistokonsertti nousi elämää suurempaan arvoon, sillä Lontoon Wembley-stadionilla järjestetyssä tapahtumassa nähtiin Queen-yhtyeen viimeinen täyspitkä esiintyminen basisti John Deaconin kanssa.