Artisti: Slayer

Slayerin Tom Araya on tympääntynyt sosiaalisen median ilmapiiriin: ”Tämä on nykyään vinkujien luvattu maa”

Muistatko vielä sen tapauksen, kun Tom Araya suututti puoli maailmaa lisäämällä Slayerin Instagram-tilille kuvan bändistään Donald Trumpin seurassa? Tai se sai aikaan vielä lähinnä hämmennystä, mutta Arayan myöhempi kommentti, jossa hän ihmetteli yleisön kiukkuisia kommentteja ja kirjoitti, että ”piditte siitä tai ette, hän on presidenttimme”, sai jotkut fanit jo raivoihinsa.

Lamb Of God -nokkamiehen tiivistys poliittisesta ilmapiiristä: ”Elämme Apinoiden planeetalla”

Pohjois-Amerikkaa kesällä yhdessä Slayerin ja Behemothin kanssa kiertävän Lamb Of God -yhtyeen laulaja Randy Blythe jutteli Rolling Stone -lehdessä musiikin ja kiertueen lisäksi tutusta kuumasta perunasta eli politiikasta. Suorapuheisena miehenä tunnettu Blythe toteaa Amerikan menneen totaalisen sekaisin presidentinvaalien jälkeen.

Kohu Slayerin ympärillä ei ota laantuakseen – nyt Tom Arayan tytärkin joutui ottamaan kantaa isänsä Trump-kommentteihin

Kuten aiemmin raportoimme, yhdysvaltalaisen Slayerin basisti-laulaja Tom Araya laittoi muutama päivä sitten yhtyeensä melko tiukan paikan eteen somessa. Ensin mies postasi orkesterin Instagram-sivuille photoshopatun kuvan Slayerista kera Donald Trumpin ja kun otos poistettiin, mies latasi sen palveluun uudelleen – tällä kertaa loukkantuneita faneja kohtaan naljailuksi tulkittujen kommenttien saattelemana.

Miltä mahtavat kuulostaa Slayerin, Panteran ja Cannibal Corpsen klassikot duurissa? – Mies pinkissä sateenkaaripaidassa selvitti asian

Raskaampi rock on kautta aikojen tupannut kulkemaan suhteellisen mollivoittoisin sävelin, mutta mikään lakihan ei määrää etteikö rajumpaa runttausta voisi esittää myös iloisesti duurissa.