Artisti: Slayer

Miltä mahtavat kuulostaa Slayerin, Panteran ja Cannibal Corpsen klassikot duurissa? – Mies pinkissä sateenkaaripaidassa selvitti asian

Raskaampi rock on kautta aikojen tupannut kulkemaan suhteellisen mollivoittoisin sävelin, mutta mikään lakihan ei määrää etteikö rajumpaa runttausta voisi esittää myös iloisesti duurissa.

Nightwish-laulaja hämmästelee Slayer-kommenttiensa nostattamaa kohua – ”En pidä Slayerista. Pääsisimmekö siitä nyt yli?”

Nightwishin laulaja Floor Jansen herätti vastikään melkoisen äläkän ympäri Internetiä kutsumalla Slayeria ”kamalaksi bändiksi”. Kuumotusta aiheen tiimoilta on epäilemättä riittänyt suunnalta jos toiseltakin, eikä varmasti vähiten Slayerin hardcore-fanien keskuudesta, joten laulajatar onkin nyt katsonut ajan olevan kypsä nostattamansa kohun kommentointiin Facebook-päivityksen välityksellä.

Nyt taisi Floor Jansen sohaista melkoista ampiaispesää! – Nightwish-solisti lyttäsi Slayerin Metal Hammerin haastattelussa

Nightwish-solisti Floor Jansen ei pelkää tuoda mielipidettään julki, ei edes silloin, kun se ei ole kovin mairitteleva ja koskee Slayerin kaltaista klassikkoyhtyettä, jonka fanien uskollisuus on jo legendaarista itsessään. Jansen paljastaa näkemyksensä Metal Hammerin The Metal Testille vastatessaan kysymykseen, mikä on metallisin albumi, jonka hän on koskaan omistanut.

Entinen Slayer-rumpali Dave Lombardo taitaa todella nauttia Misfitsin soittamisesta – asenteikasta drumcam-videota julki

Misfits osoitti tänä vuonna, että mahdottomaltakin tuntuvat asiat saattavat joskus toteutua. Ikonisen punkbändin riitaisat jäsenet Glenn Danzig ja Jerry Only saivat erimielisyytensä sovittua, ja kaksikko nähtiin samalla lavalla ensi kertaa vuosikymmeniin. Vuosi 2016 on paitsi surullisten jäähyväisten myös odottamattomien reunionien vuosi!

Slayer-fanit ovat kylmäpäistä sakkia – näin eräskin otti Yhdysvalloissa riehuvan hurrikaanin vastaan Reign in Bloodin tahtiin

Hurrikaani Matthew kurittaa tällä hetkellä Yhdysvaltain kaakkoisrannikkoa, aiheutettuaan sitä ennen suuria tuhoja Haitilla, Jamaikalla, Kuubassa, Dominikaanisessa tasavallassa ja Bahamalla. Vaikka luonnonvoimien kanssa ei näin yleisesti ottaen olekaan leikkimistä, Lane Pittman -niminen Slayer-fani ei antanut myrskytuulten pelotella itseään.