Artisti: Slayer

Ukrainalainen eläintarha keksi näyttävän tavan kunnioittaa Slayerin Tom Arayaa ja kuluissa ei taatusti säästelty

Ukrainan pohjoisosassa, noin 40 kilometrin päässä Kiovasta pohjoiseen, sijaitsee Demidovin kylä. Demidovissa toimii XII Months -niminen eläintarha, jonka omistajat pitävät taatusti Slayerista ja oletettavasti tästä syystä he päättivät osoittaa kunniaa thrash metal -jättiläisille pystyttämällä… no, tietenkin jättiläismäisen Tom Araya -patsaan.

Slayerin Tom Araya on tympääntynyt sosiaalisen median ilmapiiriin: ”Tämä on nykyään vinkujien luvattu maa”

Muistatko vielä sen tapauksen, kun Tom Araya suututti puoli maailmaa lisäämällä Slayerin Instagram-tilille kuvan bändistään Donald Trumpin seurassa? Tai se sai aikaan vielä lähinnä hämmennystä, mutta Arayan myöhempi kommentti, jossa hän ihmetteli yleisön kiukkuisia kommentteja ja kirjoitti, että ”piditte siitä tai ette, hän on presidenttimme”, sai jotkut fanit jo raivoihinsa.

Lamb Of God -nokkamiehen tiivistys poliittisesta ilmapiiristä: ”Elämme Apinoiden planeetalla”

Pohjois-Amerikkaa kesällä yhdessä Slayerin ja Behemothin kanssa kiertävän Lamb Of God -yhtyeen laulaja Randy Blythe jutteli Rolling Stone -lehdessä musiikin ja kiertueen lisäksi tutusta kuumasta perunasta eli politiikasta. Suorapuheisena miehenä tunnettu Blythe toteaa Amerikan menneen totaalisen sekaisin presidentinvaalien jälkeen.