Demoefekti 1/2014

2.1.2014 09:39

Geezers Go!

Geezers Go! soittaa suoraviivaista rockia. Vaikutteikseen bändi mainitsee mm. Motörheadin ja AC/DC:n. Niiden hengessä mennäänkin, joskin bändin omasta soundista saa paremman kuvan vertaamalla sitä Fu Manchuun suoraviivaisimmillaan. Ei tässä mitään uutta ole, mutta toisaalta se tuntuu olevan osa bändin ideaakin. Soitetaan vaan rockia eikä kikkailla. Sen tämä bändi tekee hyvin. Silti jonkinlaista jännitettä jää kaipaamaan. Kuvio on vähän liian selvä.

www.facebook.com/pages/Geezers-Go/283515001853
myspace.com/geezersgo

Peter Quin

Tamperelainen lauluntekijä Peter Quin kirjoittaa dramaattista pop-musiikkia, jota voisi verrata esim. The Divine Comedy -bändiin, Milla Jovovichin Divine Comedy -levyyn tai Kate Bushiin. Three on erittäin hyvä ja mieleenpainuva kappale. Tällaista kuuntelisi mielellään enemmänkin. Miinuksena täytyy sanoa että tämä kuulostaa yhden miehen makuuhuoneessaan tekemältä. Kaikki ideat ovat hyviä, mutta soundeissa olisi parantamisen varaa. Tämän haluaisi kuulla bändin soittamana. 

www.facebook.com/peter.quin.98
Twitter.com/MrQuin78

Spark

Spark: Incomplete

Electropoppia New Orderin ja uudemman eurotrash-klubimusiikin hengessä. Laulaja ei ole kovin hyvä, mikä on sääli, sillä soundit ja sävellykset toimivat. Paremmalla tai paremmin muokatulla lauluäänellä tämä toimisi. Bio lupaa konsertteja vuodelle 2014. Incomplete onkin huudatuksineen kuin livetilanteita varten sävelletty. Enimmäkseen tämä toimii ihan hyvin, mutta tämäntyylisessä musiikissa laulaja on korostetun tärkeä elementti. Nuotilleen lauletaan jo. Ääneen pitäisi enää löytyä enemmän voimaa ja tunnetta. Laulun pitäisi kuulostaa konetaustoja elävämmältä.

www.sparkofficial.com
www.facebook.com/officialspark


Soundin Demoefektissä nostetaan viikoittain esiin muutama kiinnostavin demo. Demosetänä toimii Nuutti Heiskala.

Ohjeet demojen lähettämiseen löytyvät täältä.

Lisää luettavaa