Ennakkokuuntelu: Phil Anselmon soololevy Walk Through Exits Only | Soundi

Ennakkokuuntelu: Phil Anselmon soololevy Walk Through Exits Only

Soundi äärimmäisen ylpeänä ja hieman hämmentyneenäkin esittää: Pantera- ja Down-nokkamies Phil Anselmon ensimmäisen sooloalbumin ennakkokuuntelu.

Ja millainen albumi se onkaan! Suosittelemme vetämään syvään henkeä ja sen jälkeen kuuntelemaan albumin ainakin muutaman kerran läpi.

Anselmon ja The Illegals -yhtyeen nimiin merkitty Walk Through Exits Only ilmestyy 19.7. Albumi on kuunneltavissa Soundi.fi:ssä vain maanantai-iltaan 15.7. saakka! Anselmon haastattelun löydät puolestaan uusimmasta Soundista 6-7/2013.

Philip H. Anselmo & The Illegals:
Walk Through Exits Only

Lisätietoja: www.facebook.com/philipanselmo

Tähän liittyvät jutut

Tuska Open Air -festivaalille saapuu melkoisia erikoisnimiä

Helsingin Suvilahdessa 27.– 29. kesäkuuta järjestettävä Tuska Open Air Metal Festival on kiinnittänyt ohjelmistoonsa myös hieman spesiaalimpaa metalliosaamista, sillä festivaalin lavoille kapuavat israelilainen Orphaned Land, taiwanilainen DieSear ja kiinalainen Ego Fall.Kotimaisia Tuska-nimityksiä ovat Lost Society, Mr. Peter Hayden, Cutdown, Psykoanalyysi, Cannibal Accident, Amendfoil, Shear ja Arion.Aikaisemmin varmistuneita esiintyjiä ovat mun muassa Dimmu Borgir, Anthrax, Emperor, Children Of Bodom, Carcass, Philip H.

Jumankekka: nyt on tarjolla PARASTA animaatiota varsinkin metallifaneille!

Netistä löytyy kaikenlaisia hupaisia metallimusiikkiin liittyviä Youtube-pätkiä (esimerkiksi Vegan Black Metal Chef) ja jonkin aikaa sitten tähän mainioon joukkoon liittyi myös Cooking Hostile With Phil Anselmo. Homman takana on Pantera-tribuuttibändi Good Friends & A Bottke Of Whiskeyn laulaja Joey Siler. Kyseessä on Phil Anselmon tähdittämä (no, tavallaan...) kokkiohjelma, joka tarjoilee muun muassa Panteran musiikkia, vaihtoehtoisia lyriikoita ja loistavia hahmoja muistakin bändeistä.

PANTERA: Far Beyond Driven – 20th Anniversary Edition

Armottomana keikkakoneena tunnettu Pantera eli jännittäviä aikoja loppuvuodesta 1993, sillä metalli kouristeli henkitoreissaan jättimäisen grungetsunamin ja Nine Inch Nailsin kaltaisten alternative/industrial-yhtyeiden läpimurtojen jäljiltä.

Lauantaisoittolista: 20-vuotisjuhlaa

Soundi.fi:n lauantaisoittolistasarjan kahdeksas osa vie tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan viettävien albumien pariin. Tervetuloa aikamatkalle vuoteen 1994!

Metal All Stars -konsertti kutistuu, Neurosis Tuskaan

Raskaamman musiikin puolelta kantautuu enemmän ja vähemmän iloisia uutisia.Erittäin näyttävän kokoonpanon myötä julkisuuteen tuotu Metal All Stars -konsertti ei taida ollakaan aivan niin tasokas kuin mitä ensimmäisestä uutisesta olisi voinut päätellä.

Järjetön määrä maailmanluokan hevilegendoja samalle lavalle huhtikuussa

Mikä: Kolmituntinen Metal All Stars -spektaakkeli Missä: Hartwall Areena, Helsinki Milloin: 6.4.2014 Ketä esiintyy: No vittu ihan kaikki...

Kasa videoita: Nirvana, QOTSA, Phil Anselmo, Tarja Turunen ja Metallica

Nirvanan In Utero -levytyksestä julkaistaan 20-vuotispainos syyskuussa. Albumin promotoimiseksi on aikoinaan tehty vähintäänkin mainio mainos, jossa Nirvanan herroille tarjotaan synnytysvalmennusta koulun luokkahuoneessa.Katsopa pätkä tässä alla:Ja kun nyt tälle linjalle lähdettiin niin jatketaan Queens Of The Stone Agen verran. Yhtyehän julkaisee …Like Clockwork -levystään muistitikkuversion ja kapistus toimii samalla myös pullonavaajana.Albumin uutta versiota mainostetaan nyt...