Ennakkokuuntelu: Phil Anselmon soololevy Walk Through Exits Only | Soundi

Ennakkokuuntelu: Phil Anselmon soololevy Walk Through Exits Only

Soundi äärimmäisen ylpeänä ja hieman hämmentyneenäkin esittää: Pantera- ja Down-nokkamies Phil Anselmon ensimmäisen sooloalbumin ennakkokuuntelu.

Ja millainen albumi se onkaan! Suosittelemme vetämään syvään henkeä ja sen jälkeen kuuntelemaan albumin ainakin muutaman kerran läpi.

Anselmon ja The Illegals -yhtyeen nimiin merkitty Walk Through Exits Only ilmestyy 19.7. Albumi on kuunneltavissa Soundi.fi:ssä vain maanantai-iltaan 15.7. saakka! Anselmon haastattelun löydät puolestaan uusimmasta Soundista 6-7/2013.

Philip H. Anselmo & The Illegals:
Walk Through Exits Only

Lisätietoja: www.facebook.com/philipanselmo

Tähän liittyvät jutut

Dimebag Darrellin kuolemasta 10 vuotta – Katsasta Pantera-videokavalkadi!

Vuonna 2003 hajonneen metalliyhtye Panteran kitaristi Dimebag Darrell ammuttiin 8. joulukuuta vuonna 2004. Kokosimme Darrellin muistoksi katsauksen Panteran musiikkivideoihin.

Foo Fighters jätti jazzin väliin – New Orleans illan Sonic Highways -jakson teemana

Foo Fightersin Sonic Highways -niminen tutkimusmatka amerikkalaisen musiikin juurille jatkuu illalla New Orleans -teemaisella jaksolla.

Elämää, kuolemaa ja metallia New Orleansissa – Katso Phil Anselmon tähdittämä dokumenttisarja

Uusi dokumenttisarja käsittelee New Orleansin metalliskenen kehitystä ja historiaa Downin, Eyehategodin, Crowbarin ja useamman muun yhtyeen kautta.

Phil Anselmo: Metallica ei uskaltanut soittaa kanssamme

Phil Anselmo on kertonut oman mielipiteensä siitä, miksi Metallica ja Pantera eivät koskaan kiertäneet yhdessä.- He tiesivät, mitä tuollaisella kiertueella tapahtuisi... Me olisimme syöneet heidät elävältä! ("Because they know what would fuckin' happen. We would fuckin' eat them alive! That's the end of the fuckin' sentence.

Phil Anselmo taas keittiössä - ja verihän siellä lentää

Floridalainen Joey Siler on julkaissut YouTubessa uuden jakson kehittämästään mainiosta Cooking Hostile With Phil Anselmo -animaatiosarjasta.Tällä kerralla Anselmon mukana keittiössä ja vähän muuallakin heiluvat muun muassa Ozzy Osbourne, Chuck Billy (Testament) ja Lips (Anvil).Onhan tämä huikeaa kamaa:

Phil Anselmo: "Mahtavaa palata Suomeen""

Ex-Pantera-keula Phil Anselmo tuo Illegals-yhtyeensä Suomeen ja Tuska-festivaalille. Perjantaina 27.6. onkin luvassa tunnin annos todella brutaalia materiaalia - tämän Soundi totesi omin aistein Metalfest Loreley -festivaalilla Saksassa juuri ennen juhannusta. Livefotoja löytyy Soundin Facebookista.Keikan ankaruus ei kuitenkaan sinänsä korreloinut Anselmon kanssa, sillä komean parran kasvattanut mies oli backstagen puolella hyvin leppoisalla tuulella.- Mahtavaa tulla taas vaihteeksi Suomeen ja esiintyä kunnon metallifestivaalilla.

Biisit soivat koko ajan livenä - eikö sen Panteran voisi jo kasata?

Panteran laulaja Phil Anselmo ja basisti Rex Brown tuntuvat osuvan samoille festivaaleille vähän väliä. Mitähän siitä seuraa? No, Panteran biisejä livenä tietenkin. Tällä lailla mentiin viime viikonloppuna Iso-Britannian Downloadissa:Vastaus otsikon kysymykseen on silti: ei voi. Zakk Wylde olisi enemmänkin kuin halukas hyppäämään edesmenneen kitaristi Dimebag Darrellin saappaisiin, mutta Pantera-rumpali pysyy tiukkana tuoreessa haastattelussa: No Dimebag Darrell, No Pantera.