Ennakkokuuntelu: Phil Anselmon soololevy Walk Through Exits Only | Soundi

Ennakkokuuntelu: Phil Anselmon soololevy Walk Through Exits Only

Soundi äärimmäisen ylpeänä ja hieman hämmentyneenäkin esittää: Pantera- ja Down-nokkamies Phil Anselmon ensimmäisen sooloalbumin ennakkokuuntelu.

Ja millainen albumi se onkaan! Suosittelemme vetämään syvään henkeä ja sen jälkeen kuuntelemaan albumin ainakin muutaman kerran läpi.

Anselmon ja The Illegals -yhtyeen nimiin merkitty Walk Through Exits Only ilmestyy 19.7. Albumi on kuunneltavissa Soundi.fi:ssä vain maanantai-iltaan 15.7. saakka! Anselmon haastattelun löydät puolestaan uusimmasta Soundista 6-7/2013.

Philip H. Anselmo & The Illegals:
Walk Through Exits Only

Lisätietoja: www.facebook.com/philipanselmo

Tähän liittyvät jutut

Elämää, kuolemaa ja metallia New Orleansissa – Katso Phil Anselmon tähdittämä dokumenttisarja

Uusi dokumenttisarja käsittelee New Orleansin metalliskenen kehitystä ja historiaa Downin, Eyehategodin, Crowbarin ja useamman muun yhtyeen kautta.

Phil Anselmo: Metallica ei uskaltanut soittaa kanssamme

Phil Anselmo on kertonut oman mielipiteensä siitä, miksi Metallica ja Pantera eivät koskaan kiertäneet yhdessä.- He tiesivät, mitä tuollaisella kiertueella tapahtuisi... Me olisimme syöneet heidät elävältä! ("Because they know what would fuckin' happen. We would fuckin' eat them alive! That's the end of the fuckin' sentence.

Phil Anselmo taas keittiössä - ja verihän siellä lentää

Floridalainen Joey Siler on julkaissut YouTubessa uuden jakson kehittämästään mainiosta Cooking Hostile With Phil Anselmo -animaatiosarjasta.Tällä kerralla Anselmon mukana keittiössä ja vähän muuallakin heiluvat muun muassa Ozzy Osbourne, Chuck Billy (Testament) ja Lips (Anvil).Onhan tämä huikeaa kamaa:

Phil Anselmo: "Mahtavaa palata Suomeen""

Ex-Pantera-keula Phil Anselmo tuo Illegals-yhtyeensä Suomeen ja Tuska-festivaalille. Perjantaina 27.6. onkin luvassa tunnin annos todella brutaalia materiaalia - tämän Soundi totesi omin aistein Metalfest Loreley -festivaalilla Saksassa juuri ennen juhannusta. Livefotoja löytyy Soundin Facebookista.Keikan ankaruus ei kuitenkaan sinänsä korreloinut Anselmon kanssa, sillä komean parran kasvattanut mies oli backstagen puolella hyvin leppoisalla tuulella.- Mahtavaa tulla taas vaihteeksi Suomeen ja esiintyä kunnon metallifestivaalilla.

Biisit soivat koko ajan livenä - eikö sen Panteran voisi jo kasata?

Panteran laulaja Phil Anselmo ja basisti Rex Brown tuntuvat osuvan samoille festivaaleille vähän väliä. Mitähän siitä seuraa? No, Panteran biisejä livenä tietenkin. Tällä lailla mentiin viime viikonloppuna Iso-Britannian Downloadissa:Vastaus otsikon kysymykseen on silti: ei voi. Zakk Wylde olisi enemmänkin kuin halukas hyppäämään edesmenneen kitaristi Dimebag Darrellin saappaisiin, mutta Pantera-rumpali pysyy tiukkana tuoreessa haastattelussa: No Dimebag Darrell, No Pantera. 

Tuska Open Air -festivaalille saapuu melkoisia erikoisnimiä

Helsingin Suvilahdessa 27.– 29. kesäkuuta järjestettävä Tuska Open Air Metal Festival on kiinnittänyt ohjelmistoonsa myös hieman spesiaalimpaa metalliosaamista, sillä festivaalin lavoille kapuavat israelilainen Orphaned Land, taiwanilainen DieSear ja kiinalainen Ego Fall.Kotimaisia Tuska-nimityksiä ovat Lost Society, Mr. Peter Hayden, Cutdown, Psykoanalyysi, Cannibal Accident, Amendfoil, Shear ja Arion.Aikaisemmin varmistuneita esiintyjiä ovat mun muassa Dimmu Borgir, Anthrax, Emperor, Children Of Bodom, Carcass, Philip H.

Jumankekka: nyt on tarjolla PARASTA animaatiota varsinkin metallifaneille!

Netistä löytyy kaikenlaisia hupaisia metallimusiikkiin liittyviä Youtube-pätkiä (esimerkiksi Vegan Black Metal Chef) ja jonkin aikaa sitten tähän mainioon joukkoon liittyi myös Cooking Hostile With Phil Anselmo. Homman takana on Pantera-tribuuttibändi Good Friends & A Bottke Of Whiskeyn laulaja Joey Siler. Kyseessä on Phil Anselmon tähdittämä (no, tavallaan...) kokkiohjelma, joka tarjoilee muun muassa Panteran musiikkia, vaihtoehtoisia lyriikoita ja loistavia hahmoja muistakin bändeistä.