Videohaastattelu: Ville Valo ja Stefan Lindfors | Soundi

Videohaastattelu: Ville Valo ja Stefan Lindfors

Mikä on kuin "Valintatalon vanha kassi täynnä jäitä ja tofua"? HIMin uusi albumi Ville Valon mukaan.

HIMin kahdeksas studiolevy Tears On Tape ensiesitettiin 22. maaliskuuta valikoidulle joukolle Helsingissä. Matkalla Finnvoxille Soundi poikkesi katsomassa albumin kolmesta videosta kaksi niiden ohjaajan kanssa. Stefan Lindfors oli laatinut tuttuun tapaansa sekä Suomen pilottisinkkuun Into The Nightiin että Saksan ensilohkaisuun Tears On Tapeen tehokkaat promofilmit.

Soundin numerossa 04/12 (ilm. 24.4.) hän kertoo, miten kaikki tehtiin, keiden kanssa ja ennen kaikkea, missä aikataulussa. Ville Valon vastuulle jää kertoa samassa lehdessä samat asiat itse levystä. Tears On Tape on muuten Stefanin mielestä paitsi HIMin toistaiseksi paras kiekko, ennen kaikkea lämmin ja liikuttava lovemetallilevy.

Yllä olevalta videolta näet, miten Ville reagoi Stefanin arvioon.

Kuvia Tears On Tape- ja Into The Night -videoista:

Tähän liittyvät jutut

Vuoden rock-valokuvaaja on Nauska

Soundi on valinnut Vuoden 2014 rock-kuvaajaksi helsinkiläisen pitkän linjan valokuvataiteilijan Jarmo Nauskan.

HIM joutui ilkeän ryövärin kynsiin Ozissa

Melbournelaisessa 170 Russell´s -klubissa konsertoinut HIM koki ikävän yllätyksen, sillä yhtyeen takahuoneesta varastettiin "laukullinen korvaamattomia tavaroita".Bändi on kuitenkin julkaissut Facebook-sivullaan turvakameran oletetusta varkaasta ottaman kuvan, joten Australian-reissu saattaa hyvinkin päättyä onnellisten tähtien alla. HIM jatkaa kiertuetta Yhdysvaltoihin ja ensimmäinen keikka soi Los Angelesissa 7. maaliskuuta. Rundin avausyhtyeenä toimii mainio brittiryhmä Anathema.

Niin, mikä onkaan Ville Valon suurin vika?

Britannian Metal Hammer on julkaissut uuden Ville Valo -videohaastattelun. Pian Australiaan ja Yhdysvaltoihin kiertueelle matkaava solisti kertoo YouTube-pätkässä muun muassa syvästä suhteestaan When Love And Death Embrace -kappaleeseen, HIMin musiikin yleisestä inspiraatiosta ja Bam Margeran matkatavaroista - niitähän ei siis ole! Villen matkatavarat? Ainakin astmalääkkeiden täytyy olla mukana.Entä se henkilökohtainen "vika"? No, Ville ei ole omien sanojensa mukaan järin kärsivällinen. Haastatteluvideo löytyy tästä alta:

Tuskaan saapuva Carcass kiitti Ville Valoa ja kumppaneita - katso myös livekuvia

Ei hullumpi saavutus väkevää paluuta tekevältä brittilegenda Carcassilta ja ruotsalaisrykmentti Amon Amarthilta - kaksikko veti Helsingin Kaapelitehtaan täyteen viimaisena ja kylmänä joulukuun maanantaina. Katsohan Carcass-kuvia Soundin Facebookissa - ja samalla Amon Amarth -otoksia!Kolmen vartin jäätävän setin soittaneen Carcassin faneille jäi taatusti nälkää ja 90-luvun puolivälissä pelottavan pitkälle tauolle jäänyt yhtye palaakin maisemiin kesäkuun lopulla Tuska Open Air -metallifestivaalin myötä. Muita Tuskan uusia nimiä ovat Bring Me The Horizon, Philip H.

Soundi 11/2013

Soundi 11/2013 keskittyy Suomirockiin. Käsittelyssä niin legendoja (Dave, Juice) kuin tuoretta vertakin. Lisäksi lehdessä mm. HIM Lontoossa, Jens Johansson, levykauppakatsaus ja paljon muuta...

Helldone-liput myyntiin tänään, lämmittelijät selvillä

HIMin isännöimällä Helldone-kiertueella kuullaan lämmittelijöinä Pertti Kurikan Nimipäiviä, Beastmilkiä ja Odalisqueta.

HIMin isännöimä Helldone laajenee kiertueeksi

HIMin isännöimät perinteiset uudenvuoden bakkanaalit pidetään tänä vuonna Helsingin Tavastian lisäksi myös Oulussa, Seinäjoella ja Tampereella.