Lovexin kakkoslevy ilmestyy 30.4. | Soundi

Lovexin kakkoslevy ilmestyy 30.4.

Tamperelainen Lovex palaa vappuaatona julkaistavan Pretend Or Surrender -kakkoslevyn myötä. Levy-yhtiön mukaan "albumi on monipuolisempi, itsevarmempi ja aggressivisempi, unohtamatta kuitenkaan herkempää puolta".

Pretend Or Surrender julkaistaan toukokuussa myös Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa ja Japanissa.

www.lovex.fi

Tähän liittyvät jutut

LOVEX: State Of Mind

Lovexin kolmelta edelliseltä albumilta löytyy jokaiselta ainakin yksi mukaansatempaava ralli. Uudella State Of Mindilla on Don Juan, mutta sen tarttuvuudesta haluaisi vain päästä eroon. Kappale on masentavan opportunistisen levyn räikein esimerkki epäilyttävistä valinnoista ja huonosta mausta, jättäen taakseen jopa latteiden Fighterin ja Actionin dubstep-nyanssit sekä Linkin Park -kevytversioinnin.Lovex sukeltaa State Of Mindilla syvälle modernin listapopin maailmaan.

Ennakkokuuntelussa Lovexin uusi albumi State Of Mind

Lovex julkaisee State Of Mind -pitkäsoittonsa perjantaina 16.8. Yhtyeen neljättä levyä pääsee kuitenkin testaamaan ennakkoon Soundi.fi:ssä.

Lost In Music julkaisi artisteja - Soundi-klubilla mukana Poisonblack

Tampereella 16.-19.10. järjestettävä kaupunkifestivaali Lost In Music on julkistanut ison nipun esiintyjiä. Myös Soundi on mukana tapahtumassa, ja ensimmäinen torstaina 17.10. pidettävälle Soundi-klubille julkistettu esiintyjä on entisen Sentenced-vokalisti Ville Laihialan vuonna 2000 perustama Poisonblack.Poisonblack julkaisee Lyijy-nimisen kuudennen albuminsa 13.9.

Lovexin Action-video on nimensä mukainen

Lovexin Action-singlen video on ottanut mallia toimintaleffoista. Neljäs albumi työn alla.

Lovexia mm. Saksaan, Tarot ja Turmion Kätilöt Eurooppaan

Tamperelaisyhtye Lovexin tuore Watch Out! -albumi julkaistaan Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa elokuun alkupuolella. Tiedotteen mukaan levyn ensimmäinen singlelohkaisu Slave For The Glory on saanut hyvän vastaanoton saksalaisessa mediassa ja biisi jaetaan radioille perjantaina 1.7.

LOVEX: Watch Out!

Tamperelaista Lovexia ei ole suotta nimetty 2000-luvun Dingoksi. Sen kappaleista löytyvät kaikki samat elementit, jotka tekivät porilaisyhtyeestä Suomen suosituimman bändin 1980-luvulla.

Tarjolla uutta Lovexia ja Ozia

Tamperelainen Lovex julkaisee uuden Watch Out -albuminsa toukokuussa. Ensimmäinen singlelohkaisu Slave For The Glory on kuunneltavissa täällä. - Kirjoitimme uutta pitkäsoittoa varten biisejä kolmen levyn edestä, laulaja Theon sanoo.