Tampereen Ratinassa iso suomalaisyhtyeiden konsertti | Soundi

Tampereen Ratinassa iso suomalaisyhtyeiden konsertti

Tampereen Ratinan-stadionilla juhlitaan nimekkäiden suomalaisartistien toimesta lauantaina 9.8. Lavalle nousevat tuolloin PMMP, Ismo Alanko Teholla, Popeda ja Eppu Normaali. Tapahtuman nimeksi on valittu Suomi-ilmiö 2008.

Perjantaina 8.8. järjestetään puolestaan Suomi-ilmiö 2008 -risteilyjä. Pyhäjärvellä reissataan kahdella laivalla ja esiintyjistä on tähän mennessä varmistunut Dave Lindholm uuden Messenger-yhtyeensä kera. Lisää esiintyjiä on luvassa.

Liput Suomi-ilmiö 2008 -konserttin ja Suomi-ilmiö -risteilyille tulevat myyntiin 12.5. Lippupalveluun.

www.suomi-ilmio.net

Tähän liittyvät jutut

Merkkipaaluja vuonna 2015, osa 3: Näistä klassikkolevyistä on kulunut 30 vuotta

Vuonna 2015 on kulunut jälleen tasavuosikymmeniä merkittävien levyjen julkaisusta. Kokosimme tasavuosikymmenittäin jaotellut katsaukset albumeihin, jotka täyttävät tänä vuonna pyöreitä vuosia.

Eput talvitauolle – Kahdeksas ihme täyttää 30 vuotta

Eppu Normaali esittää kesän 2015 keikoillaan Kahdeksas ihme -albumin kokonaisuudessaan.

Eput pääsivät Rolling Stonen artikkeliin - vieläpä kahdesti!

Yllätys on melkoinen, kun amerikkalaisen Rolling Stone -lehden 20 Hugely Popular Artist Who Haven't Gotten Famous In America (Yet) -artikkelissa tulee vastaan Eppu Normaali. Kahdesti.Jutussa siis pengotaan ympäri maailman löytyviä artisteja, jotka ovat kotimaassaan valtavan suosittuja, mutta joita ei Amerikassa tiedä käytännössä kukaan. Ensimmäinen yllätys tulee islantilaisen Hjalmar-yhtyeen kohdalla: islantilaisbändin kuvan tilalla on nimittäin tamperelaisen kuvaajasuuruuden Harri Hinkan ottama Eppu Normaali -potretti!

Äänestä parasta rockvalokuvaa

Kuukausi sitten käynnistetty parhaan rockvalokuvan etsintä on edennyt toiseen vaiheeseen. Nyt on teidän tehtävänne auttaa meidän ammattilaisraatiamme parhaan kuvan valinnassa.

ERI ESITTÄJIÄ: Eput rautaa

Hyvän tribuuttialbumin teko on vaikea laji. Hyvästä yrityksestä huolimatta Eppu Normaalin kunniaksi tehty Eput rautaa -kokoelmakaan ei onnistuneimpien joukkoon pääse.Resepti on tuttu ja aika oikea: haalitaan eri tyylisiä nimiartisteja tekemään omat tulkintansa legendaksi paisuneen yhtyeen kappaleista.

Enni Rukajärvi haluaisi vaihtaa paikkaa The Soundsin Majan kanssa – Esittelyssä lumilautamestarin musasuosikit

The Gaslight Anthem - parasta. Cheek - yliarvostetuinta. Mestarilautailija Enni Rukajärvi kertoi musasuosikkinsa Soundille jo kolme vuotta sitten.