Tampereen Ratinassa iso suomalaisyhtyeiden konsertti | Soundi

Tampereen Ratinassa iso suomalaisyhtyeiden konsertti

Tampereen Ratinan-stadionilla juhlitaan nimekkäiden suomalaisartistien toimesta lauantaina 9.8. Lavalle nousevat tuolloin PMMP, Ismo Alanko Teholla, Popeda ja Eppu Normaali. Tapahtuman nimeksi on valittu Suomi-ilmiö 2008.

Perjantaina 8.8. järjestetään puolestaan Suomi-ilmiö 2008 -risteilyjä. Pyhäjärvellä reissataan kahdella laivalla ja esiintyjistä on tähän mennessä varmistunut Dave Lindholm uuden Messenger-yhtyeensä kera. Lisää esiintyjiä on luvassa.

Liput Suomi-ilmiö 2008 -konserttin ja Suomi-ilmiö -risteilyille tulevat myyntiin 12.5. Lippupalveluun.

www.suomi-ilmio.net

Tähän liittyvät jutut

Äänestä parasta rockvalokuvaa

Kuukausi sitten käynnistetty parhaan rockvalokuvan etsintä on edennyt toiseen vaiheeseen. Nyt on teidän tehtävänne auttaa meidän ammattilaisraatiamme parhaan kuvan valinnassa.

ERI ESITTÄJIÄ: Eput rautaa

Hyvän tribuuttialbumin teko on vaikea laji. Hyvästä yrityksestä huolimatta Eppu Normaalin kunniaksi tehty Eput rautaa -kokoelmakaan ei onnistuneimpien joukkoon pääse.Resepti on tuttu ja aika oikea: haalitaan eri tyylisiä nimiartisteja tekemään omat tulkintansa legendaksi paisuneen yhtyeen kappaleista.

Enni Rukajärvi haluaisi vaihtaa paikkaa The Soundsin Majan kanssa – Esittelyssä lumilautamestarin musasuosikit

The Gaslight Anthem - parasta. Cheek - yliarvostetuinta. Mestarilautailija Enni Rukajärvi kertoi musasuosikkinsa Soundille jo kolme vuotta sitten.

Mokoma, Pää Kii, Pariisin Kevät, Viikate... Reijo Taipale – Eput rautaa -coveralbumin esiintyjäkaarti selvillä!

Eppu Normaali -versioita sisältävä albumi on vihdoin ilmestymässä. Esiintyjäkaarti on vähintäänkin monipuolinen, mukana kun niin hevijyriä kuin iskelmäpuolen äijiä. Ja kaikkea siltä väliltä.

Joulukalenteri, luukku 16: Juha Torvinen suosittelee

Soundin joulukalenterissa päivittäin joku artisti raottaa luukkua kuluneen vuoden musadiggailuihinsa. Luukusta 16 löytyy alaston Eppu Normaali -kitaristi Juha Torvinen, joka vetää suosituksessaan härskisti kotiinpäin. Eläkeläisten kohdalla sallimme toki sellaisenkin toiminnan. "Vedän härskisti kotiinpäin, ja valitsen oman yhtiön julkaisun. Eläkeläisten uusi levy on nimittäin ihan mahtava, ja sehän on myös tehty vähän eri tavalla kuin edelliset levyt. Selvinpäin studiossa ja äänitetty huolellisesti.

Teppo Vapaus: Suomirockin pelastajat

Suomirockbändit elävät ja voivat hyvin. Kaipaamamme suuren yleisön edustajat istuvat kotisohvilla cheese ballsit poskissa haukkumassa Happoradiota ja valittamassa, että radiosta tulee vain paskaa.

Porisperen pääpaino kotimaisessa punkissa ja jenkkiläisessä thrashissa

Poriin saapuu kolme kovaa jenkkiä: thrash-jyrät Suicidal Tendencies ja Municipal Waste sekä määrittelyjä pakeneva sekoilupunkrockbändi Nashville Pussy