Angus Young vastasi kysymyksiin AC/DC:n tulevaisuudesta ja siitä, miten Axl Rose on suoriutunut laulajana

26.5.2016 23:05

AC/DC:n Angus Young ja Cliff Williams keskustelivat aiemmin tällä viikolla pohjoisen Saksan yleisradioyhtiön NDR:n kanssa orkesterinsa tulevaisuudennäkymistä. Anguksen mukaan on edelleen suuri kysymysmerkki, mitä yhtyeelle tapahtuu nykyisen kiertueen jälkeen.

Brian Johnson elättelee yhä toivoa siitä, että hänen kuulovaurionsa olisi hoidettavissa, mutta ilmeisesti laulajan vanhan yhtyeen keskuudessa on varauduttu pahimpaan. Guns N’ Roses -tähti Axl Rose tuuraa Johnsonia kiertueen loppuun saakka, mutta sen jälkeisestä elämästä ei tiedä vielä kukaan.

”Olemme keskittyneet nyt tämän kiertueen loppuun selvittämiseen Axlin tukemina”, Angus sanoi.

”Tiedän, että Axl on todella innoissaan. Hän kysyy yhä uudelleen, voisiko hän tehdä vielä jotain enemmän. Mutta emme tiedä, miten etenemme tämän jälkeen. Ensiksi haluamme nyt saattaa tämän rundin loppuun saakka.”

Kun AC/DC-kaksikolta kysyttiin, miten Axl on heidän mielestään onnistunut roolissaan, miehet puhkesivat ylistyslauluun.

”Hän hoitaa hommansa erittäin hyvin. Oli todella hienoa, kun jouduimme sellaiseen tilanteeseen, että hän ilmoittautui vapaaehtoiseksi ja sanoi, että ’jos voin olla mitenkään avuksi, antakaa minun yrittää’. Hänen piti myös oppia monta kappaletta todella nopeasti, ja senkin hän on hoitanut hienosti”, Angus sanoi.

Cliff Williams jatkoi samaa rataa:

”Hän on tehnyt upeaa työtä. Ja nyt hän on päässyt jo melkein tuolistaan. Hän pystyy liikkumaan lavalla ja nauttii olostaan. Kaikki menee siis hienosti.”

Lisää luettavaa