”Antakaa 30 miljoonaa, niin teen teille killerin” – Kirk Hammett aikoo käsikirjoittaa elokuvan

14.3.2016 21:21

Metallica-miekkoset jaksavat keksiä uusia projekteja kesken uuden levyn äänitystenkin. Suurena kauhuelokuvafanaatikkona tunnettu Kirk Hammett esimerkiksi aikoo käsikirjoittaa elokuvan yhdessä kirjailijaystävänsä kanssa.

– Se on pitkäaikainen haaveeni. Minulla on jo kalenterissa merkattuna päivä, jolloin aion oikeasti aloittaa kirjoittamisen. Minulla on mielessäni hyvä tarina ja tunnen kaverin, joka auttaa minua saamaan ajatukset paperille. Hän on käsikirjoittaja, joka kirjoittaa yhden kässärin vuodessa, ja lähes kaikki hänen tuotoksensa valmistuvat, Hammett kertoo Alternative Pressin haastattelussa.

– Ei ole mitään takeita, toteutuuko elokuva tai saammeko edes käsikirjoitusta valmiiksi. Aion kuitenkin rikkoa jään ja yrittää.

Kaikki Metallican jäsenet toimivat myynnillisesti flopanneessa Through The Never -konserttielokuvassa tuottajana. Elokuva opetti Hammettille yhden seikan.

– Minun tarvitsee vain löytää joku, jolla on rahaa enemmän kuin vettä, antaa tarinani eteenpäin ja katsoa mitä tapahtuu. Olen oppinut, että on parempi, jos joku muu maksaa viulut. Antakaa siis minulle 30 miljoonaa dollaria, niin teen teille todellisen killerin!

 

Lisää luettavaa