Arsenio Hall vaatii Sinéad O’Connorilta miljoonakorvauksia – Laulaja syyttää koomikkoa huumediileriksi

6.5.2016 08:18

Laulaja-lauluntekijä Sinéad O’Connor on esittänyt Facebook-sivuillaan kärkkäitä väitteitä siitä, miten koomikko ja talk show -juontaja Arsenio Hall olisi välittänyt edesmenneelle Princelle huumeita.

– Arsenio, olen tehnyt sinusta ilmoituksen viranomaisille. He tietävät myös, että huumasit minut vuosia sitten Eddie Murphyn asunnossa. Parasta siis alkaa siistiä mies-luolaasi, Sinead sanoi Facebook-päivityksessään 2. toukokuuta.

Pari päivää myöhemmin Sinéad päivitti pitkän selostuksen siitä, miten Hall oli suuttunut laulajalle, koska tämä kieltäytyi menemästä vuoden 1990 Grammy-gaalaan ehdokkuudestaan huolimatta. O’Connor ja Hall viettivät iltaa Eddie Murphyn asunnolla, ja kun muut seurasivat gaalaa televisiosta, Hall huumasi laulajan.

O’Conorrin alkuperäinen, pitkä päivitys löytyy täältä (mikäli kirjoitusta ei tätä lukiessasi ole poistettu).

Arsenio Hall kiistää kaikki O’Connorin väitteet ja on haastanut laulajan oikeuteen sanomisistaan, vaatien viiden miljoonan edestä korvauksia.

”O’Connor on tunnettu yliampuvista ja huomion hakuisista kirjoitteluistaan sosiaalisessa mediassa. Hänen ainoa tarkoituksensa on vain kerätä epätoivoisesti huomiota”, kerrotaan Hallin syytteessä.

Viime marraskuussa O’Connor hätkähdytti Facebookissa itsetuhoisilla kirjoituksillaan perhepiirissä syntyneiden riitojen vuoksi.

Lisää luettavaa