Avustajaksi Anssi Kelan videolle? | Soundi

Avustajaksi Anssi Kelan videolle?

Uuden albuminsa markkinoille menestyksellä saanut Anssi Kela kuvaa Miten sydämet toimii -videon Helsingissä keskiviikkona 17.4. ja artisti etsii videosessioihin noin sataa avustajaa.

Videon kuvauspaikaksi on valikoitunut On The Rocks -ravintola, joten avustajien täytyy olla yli 18-vuotiaita. Lisätietoja löytyy artistin kotisivulta.

Anssi Kelan kevätkiertue etenee seuraavasti:

09.04. Lohja, Amarillo
20.04. Ruka, Zone
27.04. Järvenpää, Black Pool
10.05. Joensuu, Kerubi
11.05. Viitasaari, Pihkuri
17.05. Naantali, Kaivohuone
18.05. Lapua, Bar Oscar
24.05. Helsinki, Virgin Oil

Tähän liittyvät jutut

Lauantaisoittolista: Ville Kela perusasioiden äärellä

Lauantaisoittolistasarja, osa numero 21! Muun muassa Anssi Kelan yhtyeen rumpupatteriston takaa tuttu Ville Kela vie lauantaisoittarillaan perusasioiden eli heavyn, rockin, popin ja discon äärelle.

Ei paha! Kaveri maksutta mukaan Kotiteollisuuden tai Putron keikalle

Kaveri mukaan -kampanjalla haetaan uutta nuorta yleisöä keikkapaikkoihin.

Meidän Soitin kerää soittimia niitä eniten tarvitseville

Tiedätkö paikkoja, joissa tarvitaan virikkeitä, musiikkia ja tekemistä ihmisille, joilla on halu soittaa, mutta soittimet puuttuvat? Meidän Soitin -projekti kerää ehjiä ja toimivia bändisoittimia ja jakaa niitä eniten tarvitseville.

Soundin lukijat äänestivät: Haloo Helsinki!, CMX, Lost Society ja Daft Punk olivat parasta vuonna 2013

Lukijamme ovat puhuneet! Soundin vuosiäänestyksessä rikottiin jälleen ennätyksiä ja ääniä tuli tuhansia. Tuttujen menestyjänimien joukkoon nousi mukavasti myös uutta väriä Haloo Helsingin yltäessä erittäin ylivoimaisesti Vuoden kotimainen artisti -sarjan kärkeen. Hyvin menestyi myös heidän Maailma on tehty meitä varten -albuminsa.– Onhan tässä jo seitsemän vuotta tehty työtä. Nyt tuo työ palkitsee, ja se on mahtavaa, kommentoi Haloo Helsingin kitaristi Leo Hakanen uudessa Soundissa.Haluamme onnitella lämpimästi myös Vuoden tulokkaaksi äänestettyä Lost Societya.

Soundi 1/2014

Vuoden ensimmäinen Soundi nyt kaupoissa! Löytyy Stam1naa, Uukakkosta, Iisaa, Indicaa, Nile Rodgersia ja vaikka mitä muuta

Listoja: Vuoden parhaat pop- ja hevialbumit ja vuoden soitetuimmat radiossa

Amerikkalainen mainstream-palvelu Billboard on valinnut omat vuoden albuminsa. Kärkeen nousi Beyoncé nimeään kantavalla levyllä. Kakkoseksi kaahasi Kanye Westin Yeezus ja pronssipallille nousi Disclosuren Settle. Top kympistä löytyvät myös Lorde, Drake, HAIM, Daft Punk, Rhye, Arcade Fire ja Kacey Musgraves. Lisätietoja löytyy täältä.Arvostettu The Quietus on puolestaan laittanut järjestykseen "hieman" raskaampaa ja usvaisempaa tavaraa.

Joulukalenteri, luukku 15: Anssi Kela suosittelee

Luukussa 14 suosituksensa antaa erinomaista vuottaan lopetteleva Anssi Kela. Hän halusi suositella kuluneen vuoden aikana parrasvaloihin ponkaissutta Sannia.