Avustajaksi Anssi Kelan videolle? | Soundi

Avustajaksi Anssi Kelan videolle?

Uuden albuminsa markkinoille menestyksellä saanut Anssi Kela kuvaa Miten sydämet toimii -videon Helsingissä keskiviikkona 17.4. ja artisti etsii videosessioihin noin sataa avustajaa.

Videon kuvauspaikaksi on valikoitunut On The Rocks -ravintola, joten avustajien täytyy olla yli 18-vuotiaita. Lisätietoja löytyy artistin kotisivulta.

Anssi Kelan kevätkiertue etenee seuraavasti:

09.04. Lohja, Amarillo
20.04. Ruka, Zone
27.04. Järvenpää, Black Pool
10.05. Joensuu, Kerubi
11.05. Viitasaari, Pihkuri
17.05. Naantali, Kaivohuone
18.05. Lapua, Bar Oscar
24.05. Helsinki, Virgin Oil

Tähän liittyvät jutut

Hyvää Suomesta – Tikkurila Festivaali 2014 | 1.–3.8. Vantaa

Viikonloppuna järjestettiin kotimaisen festivaalikentän tuoreimmat riennot Vantaan Tikkurilassa.

"Levein leipä kelluu radioaalloilla" – mitä Anssi Kela tienasi jättihitistä?

Anssi Kela kertoo Teoston nettisivuilla julkaistussa kirjoituksessa, mitä isolla hitillä tekijänoikeustulot ja kappaleen myynnistä saadut rojaltit mukaan laskien tänä päivänä tienaa.

Soundi 5/2014

Vitos-Soundissa on pääosassa Metallica. Mukana lisäksi runsaasti muitakin ulkomaan tähtiä (Aerosmith, Santana...) sekä kotimaan suuruuksia (Kauko Röyhkä, Anssi Kela, Damn Seagulls, Samu Haber...)

Lauantaisoittolista: Ville Kela perusasioiden äärellä

Lauantaisoittolistasarja, osa numero 21! Muun muassa Anssi Kelan yhtyeen rumpupatteriston takaa tuttu Ville Kela vie lauantaisoittarillaan perusasioiden eli heavyn, rockin, popin ja discon äärelle.

Ei paha! Kaveri maksutta mukaan Kotiteollisuuden tai Putron keikalle

Kaveri mukaan -kampanjalla haetaan uutta nuorta yleisöä keikkapaikkoihin.

Meidän Soitin kerää soittimia niitä eniten tarvitseville

Tiedätkö paikkoja, joissa tarvitaan virikkeitä, musiikkia ja tekemistä ihmisille, joilla on halu soittaa, mutta soittimet puuttuvat? Meidän Soitin -projekti kerää ehjiä ja toimivia bändisoittimia ja jakaa niitä eniten tarvitseville.

Soundin lukijat äänestivät: Haloo Helsinki!, CMX, Lost Society ja Daft Punk olivat parasta vuonna 2013

Lukijamme ovat puhuneet! Soundin vuosiäänestyksessä rikottiin jälleen ennätyksiä ja ääniä tuli tuhansia. Tuttujen menestyjänimien joukkoon nousi mukavasti myös uutta väriä Haloo Helsingin yltäessä erittäin ylivoimaisesti Vuoden kotimainen artisti -sarjan kärkeen. Hyvin menestyi myös heidän Maailma on tehty meitä varten -albuminsa.– Onhan tässä jo seitsemän vuotta tehty työtä. Nyt tuo työ palkitsee, ja se on mahtavaa, kommentoi Haloo Helsingin kitaristi Leo Hakanen uudessa Soundissa.Haluamme onnitella lämpimästi myös Vuoden tulokkaaksi äänestettyä Lost Societya.