Billy Corgan jakoi Smashing Pumpkins -paluukeikkojen settilista-hahmotelman – tuttujen SP-hittien lisäksi tarjolla olisi melkoista klassikko-osastoa

23.2.2018 21:05

Kuten aiemmin raportoimme, yhteen palanneet Smashing Pumpkins -miehet Billy Corgan, James Iha ja Jimmy Chamberlin suuntaavat heinäkuussa Shiny and So Bright -nimiselle Pohjois-Amerikan kiertueelle kera D’Arcy Wretzkyn korvanneen Jeff Schroederin. Jo turneen julkistuksen yhteydessä repertuaarin lupailtiin koostuvan pääosin viiden ensimmäisen albumin kappaleista ja siltähän se nokkamies Corganin juuri julkaiseman settilista-hahmotelman perusteella todellakin näyttäisi.

Instagramiin ilmestyneellä listalla ei ole pulaa Smashing Pumpkins -klassikoista, mutta mukaan mahtuu myös melkoista herkkua Smässäri-materiaalin ulkopuoleltakin, ainakin päätellen Stairway to HeaveninLove Will Tear Us Apartin ja Space Oddityn kaltaisista kappaleiden nimistä. Corgan painottaa kuvan yhteydessä, etteivät biisit ole vielä juuri minkäänlaisessa järjestyksessä ja kannustaa samalla faneja postaamaan omia ehdotuksiaan ennen yhtyeen kiertuetreenien alkamista.

Vaika lopullisesta settilistasta ei siis vielä voidakaan puhua, niin kyllähän tälläkin kattauksella kelpaisi jo eittämättä kierrellä.

Lisää luettavaa