Black Stone Cherry -basisti pyytää huumelausuntojaan anteeksi Motörheadilta

28.4.2016 22:24

Black Stone Cherry -yhtyeen basisti John Lawhon pyytää Motörheadin jäseniltä ja organisaatiolta anteeksi Rocksverige-lehdelle antamastaan haastattelusta, jossa basisti väitti Motörheadin jäsenten tarjonneen yhtyeelleen kokaiinia ja viskiä joka päivä heidän yhteisellä kiertueellaan.

Motörhead-leirissä luonnollisesti älähdettiin väitteistä, ja todettiin Black Stone Cherryn olevan anteeksipyynnön velkaa.

Lawhon onkin nyt päivittänyt yhtyeensä Facebook-sivuille Motörheadille suunnatun anteeksipyynnön.

– Mikkey Deelle, Pihl Campbellille, Lemmylle ja koko Motörhead-organisaatiolle: olen vilpittömästi pahoillani kaikesta harmista, mitä haastatteluni on mahdollisesti aiheuttanut, Lawhon kirjoittaa.

– Haluan nyt tehdä kerralla selväksi, etteivät Lemmy, Mikkey tai Phil koskaan tarjonnut meille päihteitä. Niitä tarjottiin entisten työntekijöiden toimesta, ja minun olisi pitänyt tehdä asia selväksi jo haastattelun aikana. Tarkoitukseni oli jakaa hauska ja mieleenpainunut anekdootti yhteiseltä kiertueeltamme, mutta ikäväkseni asia ei välittynyt toivotulla tavalla.

– Minä ja muut Black Stone Cherry -veljeni rakastamme ja kunnioitamme Motörheadia, emmekä voisi olla enempää kiitollisuuden velassa kaikesta, mitä he ovat uramme eteen tehneet.

Lisää luettavaa