Cavalera Conspiracy saanut uuden levynsä valmiiksi – Max Cavalera lupaa thrash-hulluutta vanhan Sepulturan hengessä

Psychosis on Cavalera-veljesten neljäs Conspiracy-albumi.
21.7.2017 14:11

Cavaleran veljekset Max ja Igor ovat saaneet Cavalera Conspiracy -yhtyeensä seuraavan pitkäsoiton valmiiksi. Max kertoi Metal Wanin haastattelussa levyn tottelevan nimeä Psychosis ja se julkaistaan joskus lokakuussa. Levyllä kuullaan myös vierailevana tähtenä Godflesh-yhtyeen Justin Broadrickia.

Max kuvailee uutta albumia puhtaaksi thrash metal -hulluudeksi.  Maxin mukaan levyllä on samaa intensiteettiä ja energiaa kuin varhaisissa Sepulturan levyissä kuten Beneath the Remainsilla ja Arisella ja mies lupaa lopputuloksen tekevän monet iloiseksi. Sanoitusten osalta Max kertoo hakeneensa inspiraatiota kaikesta, mitä maailmalla on viime aikoina tapahtunut.

”Jonkun verran käsitellään esimerkiksi terrorismia. Sitten mukana on myös ihan fantasiakamaa, kuten kappale Crom, joka on Conanin isä [eikös Crom ole Conanin jumala eikä isä? toim. huom.]. Se oli hauska biisi tehdä. Insane kertoo puolestaan maailman nykytilasta, Donald Trumpista ja pommi-iskuista Englannissa ja Ranskassa. Sitten on Hellfire, johon sain innoituksen Eye in the Sky ja Good Kill elokuvista. Tyypit istuvat ilmastoiduissa toimistoissaan Nevadassa ja pommittavat ihmisiä Afganistanissa ja Pakistanissa älyttömillä lennokeillaan”, Max avaa albumin sisältöä.

Lisää luettavaa