Children Of Bodom Petraxille lokakuussa | Soundi

Children Of Bodom Petraxille lokakuussa

Helsinkiläinen Children Of Bodom on valmistellut uusia kappaleita viimeisten kuukausien aikana. Bodom-solisti Alexi Laihon mukaan bändillä on "periaatteessa seitsemän tuoretta rallia valmiina".

- Ainakin kolme vielä väännetään ennen studiosession alkamista. Nyt meillä on ollut suhteellisen hyvin aikaa vaikka kesäfestarit veivätkin paljon arvokkaita päiviä. Joku Are You Dead Yet? -levy piti kirjoittaa parissa kuukaudessa ja sehän meinasi viedä järjen ja hengen. Nyt on ollut paljon rauhallisempaa.

Bam Margera Presents Viva La Bands, vol.2 -albumilla on jo julkaistu Tie My Rope -biisi.

- Tie My Rope on periaatteessa levyn ensimmäinen single. Tässä tapauksessa meidän ei vain tarvinnut julkaista omaa fyysistä sinkkua lainkaan, kun biisi ilmestyi tuolla kokoelmalla. Tie My Rope kuvastaa tulevaa albumia juuri niin hyvin kuin yksi kappale voi kuvastaa. Tietenkin biisistä voi tehdä jotakin päätelmiä esimerkiksi soundien ja tietyn aggressiivisuuden suhteen. Samaan hengenvetoon pitää sanoa, että minulla on sellainen fiilis, että seuraavasta levystä tulee loppujen lopuksi aika vaihteleva.

- Joidenkin mielestä Tie My Rope kuulostaa enemmän Hate Crew Deathrollilta kuin Are You Dead Yet? -levyltä. Ja ehkä se onkin niin... Mutta yksi juttu on helppo luvata: Mihinkään "popimpaan" suuntaan emme ole menossa, sillä Children Of Bodom tulee aina olemaan metallibändi. Piste.

Entä sitten uudet sanoitukset?

- (naurua) No, nehän nyt ovat sitä samaa "haista paska -linjaa". Meidän musa toki muuttuu ajan myötä enemmän tai vähemmän, mutta lyriikat pysyvät aina samanlaisina. Niissä ei hienostella.

Missä levy nauhoitetaan?

- Nyt mennään Hollolan Petraxille. Kun duunaa albumia Helsingissä niin kaikilla on ne omat menonsa. "Mun pitää tehdä sitä ja tätä illalla, en voi nyt jäädä studiolle pitemmäksi aikaa" ja niin edelleen. Petraxilla joka ukko voi keskittyä pelkästään levyn tekemiseen ja se on hemmetin hyvä homma.

Onko tulevalla kiekolla jo nimeä?

- Jep. Mutta sitä ei paljasteta ihan vielä!

www.cobhc.com

Tähän liittyvät jutut

Alexi Laiho kunnioittaa erästä esikuvaansa - Mr. Crowley julki tribuuttialbumilla

Uusia biisejä Children Of Bodomille parhaillaan kirjoittava Alexi Laiho on mukana Immortal Randy Rhoads - The Ultimate Tribute -albumilla. Levy ilmestyy helmikuun loppupuolella. Laiho kepittää Mr. Crowley -biisissä, jonka muita toteuttajia ovat Testamentin Chuck Billy, basisti Rudy Sarzo, rumpali Vinny Appice ja kosketinsoittaja Kelle Rhoads.Immortal Randy Rhoads - The Ultimate Tribute -pitkäsoiton muita tekijöitä ovat muun muassa System Of A Downin Serj Tankian, Rage Against The Machinen Tom Morello ja monissa liemissä keitetty Tim "Ripper" Owens.Ääninäytteitä odotellessa...

Children Of Bodomille arvolevy - Tsekkaa myös erikoiset keikkakuvat

Parhaillaan seuraavan studioalbuminsa materiaalia valmistelevan Children Of Bodomin tuorein pitkäsoitto Halo Of Blood on myynyt Suomessa yli kultalevyrajan. Orkesteri vastaanotti tyylikkäät arvolevynsä Tampereen komeasti kansoitetun Pakkahuoneen uumenissa sunnuntaina 28. joulukuuta.- Fyysiset albumit eivät tunnetusti myy enää niin paljon kuin joskus ennen, joten olemme todella otettuja Halo Of Blood -kultalevystä.

Nightwishille kaksi megakeikkaa – Ratina ja Laulurinne täyttyvät ensi kesänä

Keväällä julkaistavaa uutta albumiaan viimeistelevä Nightwish soittaa ensi kesänä kaksi isoa keikkaa Suomessa.

Children Of Bodom lisää keikkoja Suomessa!

Mikäs sen parempi tapa sulattaa joulukinkut tai juhlistaa uutta vuotta kuin käydä kunnon metallikeikalla.

Alexi Laiho kommentoi asiallisesti, Machine Head -pomo veti herneet nenään

Kuten Soundikin taannoin uutisoi, Machine Headin ja Children Of Bodomin Yhdysvaltain-kiertue peruuntui (ja perujana oli Machine Head).Alexi Laiho kommentoi tuolloin tilannetta täydellisen rauhallisesti, tähän tyyliin: "I will not go into details on why or what happened, but I need you, my friends, to know that this had nothing to do with me or Children Of Bodom. But hey, you know what? Shit fuckin' happens, life goes on, and at least now we have an extra month and a half to write new COB shit.

Children Of Bodom jäi "työttömäksi" - asialla Machine Head

Children Of Bodomin piti aloittaa Yhdysvaltain-kiertue Machine Headin, Epican ja Battlecrossin kanssa kohtapuoliin, mutta eipähän suomalaisbändin lopulta tarvitsekaa lähteä USA:han.Rundi on nimittäin peruttu Machine Headin toimesta. Sanoo Children Of Bodom:"Hate Crew! We are super bummed to announce that our scheduled North American tour with Machine Head, Epica and Battlecross has been shut down by Machine Head. Apparently MH has to finish working on their new album, so they've chosen to postpone this scheduled tour, even though it was just two weeks away.

Alexi Laiho: Matofarmin isäntä?

Metal Hammer -lehti kysyi äskettäin Aleix Laiholta "ikimuistoisinta huhua ikinä". Piakkoin Yhdysvaltoja Machine Headin kanssa kiertävä Bodom-pomo kertoikin mainion tarinan.- Kuulin kerran, että minä olen osallisena tequilaa valmistavassa yhtiössä ja minä olen vieläpä se kaveri, joka vastaa pulloihin laitettavista madoista. Tarinan mukaan minulla on suuri matofarmi, josta pidän huolta "vapaa-ajallani"... Mistä nämä jutut oikein tulevat, Laiho nauraa.