Children Of Bodom Petraxille lokakuussa | Soundi

Children Of Bodom Petraxille lokakuussa

Helsinkiläinen Children Of Bodom on valmistellut uusia kappaleita viimeisten kuukausien aikana. Bodom-solisti Alexi Laihon mukaan bändillä on "periaatteessa seitsemän tuoretta rallia valmiina".

- Ainakin kolme vielä väännetään ennen studiosession alkamista. Nyt meillä on ollut suhteellisen hyvin aikaa vaikka kesäfestarit veivätkin paljon arvokkaita päiviä. Joku Are You Dead Yet? -levy piti kirjoittaa parissa kuukaudessa ja sehän meinasi viedä järjen ja hengen. Nyt on ollut paljon rauhallisempaa.

Bam Margera Presents Viva La Bands, vol.2 -albumilla on jo julkaistu Tie My Rope -biisi.

- Tie My Rope on periaatteessa levyn ensimmäinen single. Tässä tapauksessa meidän ei vain tarvinnut julkaista omaa fyysistä sinkkua lainkaan, kun biisi ilmestyi tuolla kokoelmalla. Tie My Rope kuvastaa tulevaa albumia juuri niin hyvin kuin yksi kappale voi kuvastaa. Tietenkin biisistä voi tehdä jotakin päätelmiä esimerkiksi soundien ja tietyn aggressiivisuuden suhteen. Samaan hengenvetoon pitää sanoa, että minulla on sellainen fiilis, että seuraavasta levystä tulee loppujen lopuksi aika vaihteleva.

- Joidenkin mielestä Tie My Rope kuulostaa enemmän Hate Crew Deathrollilta kuin Are You Dead Yet? -levyltä. Ja ehkä se onkin niin... Mutta yksi juttu on helppo luvata: Mihinkään "popimpaan" suuntaan emme ole menossa, sillä Children Of Bodom tulee aina olemaan metallibändi. Piste.

Entä sitten uudet sanoitukset?

- (naurua) No, nehän nyt ovat sitä samaa "haista paska -linjaa". Meidän musa toki muuttuu ajan myötä enemmän tai vähemmän, mutta lyriikat pysyvät aina samanlaisina. Niissä ei hienostella.

Missä levy nauhoitetaan?

- Nyt mennään Hollolan Petraxille. Kun duunaa albumia Helsingissä niin kaikilla on ne omat menonsa. "Mun pitää tehdä sitä ja tätä illalla, en voi nyt jäädä studiolle pitemmäksi aikaa" ja niin edelleen. Petraxilla joka ukko voi keskittyä pelkästään levyn tekemiseen ja se on hemmetin hyvä homma.

Onko tulevalla kiekolla jo nimeä?

- Jep. Mutta sitä ei paljasteta ihan vielä!

www.cobhc.com

Tähän liittyvät jutut

His Infernal Majestyn uuden vuoden bileet - kova kattaus luvassa

HIM juhlii tulevan Helldone-festivaalin myötä 15-vuotista uuden vuoden perinnettään.Piletit tulevat myyntiin 8. syyskuuta ja lippukauppa tuleekin käymään muakvan kuumana, sillä luvassa on seuraavanlaisia iltamia:29.12. Paradise Lost (UK), The 69 Eyes + special guest30.12. Children Of Bodom, Reckless Love + special guest31.12. HIM + special guestSpecial guestien varmistumista odotellessa siis... Ville veikkaus: The Local Band?

Nyt se selvisi: Children Of Bodom onkin powermetalia!

Miten me Soundissa olemmekin aina ajatelleet, että helsinkiläisrykmentti Children Of Bodomin omaperäinen musiikkityyli liikkuu jossakin kokeellisen thrashmetalin, neoklassisen kitaroinnin ja melodisen deathmetalin välimaastossa?No, amerikkalaisyhtye Machine Headin laulajakitaristi Robb Flynn kertoo meille totuuden: "I am stoked that we were able to join up with our friends in Children Of Bodom, one of the premier power metal bands of our time!"Julkilausuma liittyy siihen, että Children of Bodom lähtee lokakuun alussa USA:n-kiertueelle Machine Headin, Epican ja Battlecrossin kanssa.

Kolmen päivän popjoulu keskellä kesää – Ruisrock 2014 | 4.–6.7. Turku

Ruisrock juhlittiin heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Turun Ruissalossa jo 45. kertaa. Toimittajamme olivat paikalla ja raportoivat kokemastaan sanoin ja kuvin.

Suomalainen superyhtye: ainakin yksi keikka vielä?

Vähintäänkin nimekäs The Local Band - Olli Herman, Alexi Laiho, Jussi69 ja Archie Kuosmanen - esiintyi Turun Ruisrockissa sunnuntaina 6. heinäkuuta.Laihon Facebook-kommentti kertoo jotakin meiningistä: "I headed back to Turku for the Local Band show and holy fuck that was so much fun that words cannot describe the awesomeness... I mean having grown up with 80's glam shit and now being able to play those songs live with your friends (the other crazy 80's dirtbags) is not a shabby way to spend your day off I'll tell you that!

Välitodistusaineistoa Ruissalosta

Ruisrock vuosimallia 2014 päättyy tänään. Kokosimme pienen kuvakatsauksen Ruissalon kansallispuiston kahden ensimmäisen päivän tapahtumista, olkaa hyvät.

Jatkuvatko Children Of Bodomin grillijuhlat?

Children Of Bodom tarjosi Tuska-festivaalilla erittäin hienon show'n, sillä yhtyeen kanssa estradille nousivat jyväskyläläisen thrashkomeetta Lost Societyn miekkoset, jotka pyörittivät lavabaaria ja -grilliä. Pyrot paukkuivat, autonrämät kolisivat ja aurinko paistoi.Katso kuvia Soundin Facebookissa!Kysymys kuuluukin, jatkuuko tämä loistava meininki Turun Ruisrockissa? Children Of Bodom nimittäin esiintyy perjantaina 4. heinäkuuta ja Lost Society on puolestaan tulessa lauantaina.- Niin, jatkuvatko COB-grillijuhlat Turguses?

"Emme tuoneet ukkosta... oletko pettynyt?" - Tuska ylitti yleisötavoitteensa

Jo seitsemättätoista kertaa soinut Tuska Open Air Metal Festival keräsi Suvilahteen reilusti raskaan musiikin ystäviä.Tiedote kertoo: "Dimmu Borgirin, Anthraxin ja Emperorin tähdittämä Suomen suurin metallifestivaali keräsi kolmen päivän aikana yhteensä 24000 kävijää.