Children Of Bodom Petraxille lokakuussa | Soundi

Children Of Bodom Petraxille lokakuussa

Helsinkiläinen Children Of Bodom on valmistellut uusia kappaleita viimeisten kuukausien aikana. Bodom-solisti Alexi Laihon mukaan bändillä on "periaatteessa seitsemän tuoretta rallia valmiina".

- Ainakin kolme vielä väännetään ennen studiosession alkamista. Nyt meillä on ollut suhteellisen hyvin aikaa vaikka kesäfestarit veivätkin paljon arvokkaita päiviä. Joku Are You Dead Yet? -levy piti kirjoittaa parissa kuukaudessa ja sehän meinasi viedä järjen ja hengen. Nyt on ollut paljon rauhallisempaa.

Bam Margera Presents Viva La Bands, vol.2 -albumilla on jo julkaistu Tie My Rope -biisi.

- Tie My Rope on periaatteessa levyn ensimmäinen single. Tässä tapauksessa meidän ei vain tarvinnut julkaista omaa fyysistä sinkkua lainkaan, kun biisi ilmestyi tuolla kokoelmalla. Tie My Rope kuvastaa tulevaa albumia juuri niin hyvin kuin yksi kappale voi kuvastaa. Tietenkin biisistä voi tehdä jotakin päätelmiä esimerkiksi soundien ja tietyn aggressiivisuuden suhteen. Samaan hengenvetoon pitää sanoa, että minulla on sellainen fiilis, että seuraavasta levystä tulee loppujen lopuksi aika vaihteleva.

- Joidenkin mielestä Tie My Rope kuulostaa enemmän Hate Crew Deathrollilta kuin Are You Dead Yet? -levyltä. Ja ehkä se onkin niin... Mutta yksi juttu on helppo luvata: Mihinkään "popimpaan" suuntaan emme ole menossa, sillä Children Of Bodom tulee aina olemaan metallibändi. Piste.

Entä sitten uudet sanoitukset?

- (naurua) No, nehän nyt ovat sitä samaa "haista paska -linjaa". Meidän musa toki muuttuu ajan myötä enemmän tai vähemmän, mutta lyriikat pysyvät aina samanlaisina. Niissä ei hienostella.

Missä levy nauhoitetaan?

- Nyt mennään Hollolan Petraxille. Kun duunaa albumia Helsingissä niin kaikilla on ne omat menonsa. "Mun pitää tehdä sitä ja tätä illalla, en voi nyt jäädä studiolle pitemmäksi aikaa" ja niin edelleen. Petraxilla joka ukko voi keskittyä pelkästään levyn tekemiseen ja se on hemmetin hyvä homma.

Onko tulevalla kiekolla jo nimeä?

- Jep. Mutta sitä ei paljasteta ihan vielä!

www.cobhc.com

Tähän liittyvät jutut

Tuska Open Air -festivaalille saapuu melkoisia erikoisnimiä

Helsingin Suvilahdessa 27.– 29. kesäkuuta järjestettävä Tuska Open Air Metal Festival on kiinnittänyt ohjelmistoonsa myös hieman spesiaalimpaa metalliosaamista, sillä festivaalin lavoille kapuavat israelilainen Orphaned Land, taiwanilainen DieSear ja kiinalainen Ego Fall.Kotimaisia Tuska-nimityksiä ovat Lost Society, Mr. Peter Hayden, Cutdown, Psykoanalyysi, Cannibal Accident, Amendfoil, Shear ja Arion.Aikaisemmin varmistuneita esiintyjiä ovat mun muassa Dimmu Borgir, Anthrax, Emperor, Children Of Bodom, Carcass, Philip H.

Ei heikkohermoisille! Viisi musapuujalkaa -sarja esittelee huonoja musiikkivitsejä

Soundi.fi:n uudessa Viisi musapuujalkaa -sarjassa esitellään säännöllisen epäsäännöllisesti viisi tarpeettoman huonoa musiikkiaiheista vitsiä. Muista osallistua kommenttikentässä ja ehdottaa vielä huonompia!

Don't Stop At The Top - saksalaislegenda taas Suomeen

The Scorpions toimii Kuopion Rockcockin pääesiintyjänä. Tapahtuma soi Väinölänniemessä 25.–26.7.Vuonna 1965 perustettu The Scorpions soitti viime vuoden lopulla muun muassa Helsingissä ja Seinäjoella. Muutamia vuosia sitten ilmoitettu orkesterin jäähyväiskiertue siis jatkuu ja jatkuu - ja itse asiassa se jäähyväisilmoituskin on peruttu jo moneen otteeseen. "Lopettaminen on huomattavasti hankalampaa kuin luulimmekaan", laulaja Klaus Meine on sanonut useampaan kertaan.Rockcockin muita esiintyjiä ovat irlantilainen Therapy?

Children Of Bodom: Limusiinikyytejä Seattleen, talven karkotusta ja sujuvaa ranskaa

Children Of Bodom on parhaillaan pitkällä kiertueella Pohjois-Amerikassa Death Angelin ja Týrin kanssa. Yhtyeellähän on ollut tapana julkaista enemmän tai vähemmän hupaisia "keikkatiisereitä" YouTube-kanavallaan eikä tämä kierros tee poikkeusta tuohon kirjoittamattomaan sääntöön. Nostetaanpa siis muutama esiin!Kitaristi Roope Latvala karkottaa talvea:Limusiiniajelua kohti Seattlea:Sujuvaa ranskan kieltä Quebecin lumituiskussa:Torven töräyttelyä hieman lämpimämmällä seudulla:

J. Karjalainen, Children Of Bodom ja Haloo Helsinki! nappasivat Emmoja

Suomen musiikiteollisuus on jakanut vuosittaiset palkintonsa. Emmat jakautuivat tällä kerralla seuraavasti:Vuoden yhtye: Haloo Helsinki!Vuoden albumi: J. Karjalainen - Et ole yksinLive-esiintyjä: Haloo Helsinki!Yleisöäänestys: Vuoden kotimainen artisti: CheekTulokas: Isac ElliotMetallialbumi: Children of Bodom - Halo Of BloodMiessolisti: CheekNaissolisti: SanniHiphop-albumi: Cheek - Kuka muu mukaIskelmäalbumi: Juha Tapio - LapislatsuliaRock-albumi: J. Karjalainen - Et ole yksinPop-albumi: Haloo Helsinki!

Children Of Bodom: Rumpali joutui sairaalaan kovien selkäkipujen vuoksi

Children Of Bodomin rumpalilla Jaska Raatikaisella ei todellakaan ollut kivaa viime syksynä tapahtuneen, lähes 10-viikkoisen Euroopan-kiertueen aikana (tai no, tarkennetaan vähän: kivaa ei ollut ainakaan koko ajan).Parhaillaan kuuden viikon mittaisella kiertueella Pohjois-Amerikassa olevan Children Of Bodomin tahtimestari kertoo nimittäin kärsineensä "erittäin kovista selkäkivuista viime syksynä tapahtuneen Euroopan-rundin aikana" ja lisää joutuneensa myös sairaalahoitoon Espanjassa.Raatikainen ilmoittaa Facebook-sivullaan seuraavaa: "I had very bad back pains during the European tour that I w

Videoita: Sonata Arctica susitunnelmissa, Children Of Bodom lyriikan lumoissa ja Aholalta sulavaa metallia

Mutta ennen otsikossa mainittuja teoksia, katsohan tämän linkin takaa löytyvät Amoralin mainion Fallen Leaves & Dead Sparrows -albumin vinyyliversion käyttöohjeet!Ystävänpäivänä 14. helmikuuta pitkän Pohjois-Amerikan -kiertueen Kanadan Quebecista aloittava Children of Bodom on julkaissut uuden Scream For Silence -lyriikkavideon. Halo Of Blood -kiekolta lohkaistun teoksen pariin pääsee tässä alla: Sonata Arctica taas ennakoi Pariah's Child -albumia uudella promovideolla.