Ensi viikolla sitä sitten saa – nimittäin uutta Ritchie Blackmoren luotsaaman Rainbow’n musiikkia

21.5.2017 14:32

Kitaristilegenda Ritchie Blackmoren luotsaama Rainbow julkaisee toukokuun 26. päivä ensimmäiset uudet studioäänitteensä, joista nokkamies ehti jo aiemmin kiusoittelevasti vihjaillakin.Ultimate Classic Rock tietää kertoa, että kaksi tällä hetkellä ennakkotilattavissa olevaa kappaletta koostuvat paitsi uudelleenäänitetystä I Surrender -hitistä, myös kokonaan uudesta, Land of Hope and Glory -nimisestä sävellyksestä.

Kappaleilla laulaa Lords of Black -nokkamies Ronnie Romero, jonka Blackmore valitsi yhtyeensä uudelleentulemisen ääneksi vuonna 2016. ”Kun kuulin häntä, hän vaikutti oikealta mieheltä laulamaan Dion aikaisia Rainbow-kappaleita”, Blackmore totesi hiljattain, suitsuttaen löytöään vielä hieman enemmänkin: ”Hän on monipuolinen. Hän kykenee laulamaan kuin Freddie Mercury, Ronnie James Dio tai Graham Bonnet. Kirjoitin uuden kappaleen ja äänitin yhden vanhan uudelleen. Ronnie, joka on tällä hetkellä Madridissa, lisäsi lauluosuutensa ja lähetti ne takaisin.”

Viime vuonna Englannin Birminhamissa tallennettu ensimmäinen Blackmoren kotimaassa heitetty paluushow saa myös oman julkaisunsa, jonka on määrä ilmestyä kesäkuun 9. päivä.

Lisää luettavaa