Ensikertalaisista konkareihin, hevistä jazziin – Työväen musiikkitapahtuma vakuuttaa laajudellaan

25.7.2016 15:12

Vielä jaksaa! Festarikesä ei ole onneksi lähelläkään loppuaan. Ensi viikonvaihteen yhdeksi kohokohdaksi nousee Valkeakosken perinteinen Työväen musiikkitapahtuma, jonka tarjonta on jälleen vakuuttava laajudessaan ja monipuolisuudessaan.

Pääesiintyjinä on maan suurimpia rock- ja poptähtiä Antti Tuiskusta Olavi Uusivirran, Michael Monroen ja Vesalan kautta Mokomaan. Niiden joukkoon on ripoteltu kiinnostavia uudempia tulokkaita kuten Tiisu, Younghearted tai Tilhet, Pajut Ja Muut.

Ulkomaanvieraiksi on saatu amerikkalainen jazzlaulaja Stacey Kent sekä maanmiehensä, villejä bluegrass-covereita soittava Hayseed Dixie. Hmm… toivottavasti äijät eksyvät myös Steve’n’Seagullsin keikalle!

Laajuudesta kun puhuttiin, niin ei tässä vielä tosiaankaan kaikki. Festareilla on oma ohjelmisto sekä pikkulapsille että ikäihmisille. Toista kertaa järjestettävä Ekakerta – uusien laulujen festivaali saa vieraakseen muun muassa Jaakko Tepon sekä Marko Annalan. Hetken laulu -mittelö on avoin kenelle tahansa.

Kuten jo festarin nimestäkin voi päätellä, on luvassa myös tiukkaa asiaa. Keskustelutilaisuuksien aiheina ovat markkinatalous ja alkoholilainsäädäntö, ja keskustelijoina asiantuntijoita aina kansanedustajia myöten.

28.-30.7. juhlittavien työväenfestareiden lauantaiyössä kaikuvat työväenlaulut yhteislauluna, kuinkas muutenkaan.

Koko ohjelmisto ja lisätietoja: www.valmu.com

Lisää luettavaa