Ensinäyttövideolla aurinkoisia tunnelmia: merimieselämään viehtynyt Mikko Laakso päätti hoitaa kuvaukset Karibialla

Ensi-illassa Sadekausi päiväntasaajalla.
15.6.2017 12:58

Soundi tuo tänään ensi-iltaan laulaja-lauluntekijä Mikko Laakson uutuusvideon, joka käytiin kuvaamassa aina Haitilla ja Meksikossa asti. Tai kuten laulaja itse kertoo:

Sadekausi päiväntasaajalla kertoo eron jälkeisestä ajasta, jolloin haluaisi olla yksin. Joskus kuitenkin uusia ihmissuhteita ilmestyy, vaikkei niitä etsisikään. Hieman kappaleen syntymisen jälkeen olin töissä risteilijällä, joka seilasi Karibialla. Otimme parin kaverin kanssa kameran mukaan rannalle ja haimme aurinkoisia maisemia. Video on kuvattu Haitissa, Meksikossa sekä siihen aikaan maailman suurimman risteilijän Allure of the Seasin helikopterikannella.”

Biisi on peräisin Laakson toukokuussa julkaistulta debyyttilevyltä Merten legenda. Artisti taitaa olla viehtynyt merielämään, sillä hän on ottanut tavakseen käydä esiintymässä isoilla risteilijöillä Karibialla ja Aasiassa, ja onpa kaveri tiedotteen mukaan purjehtinut huvikseen Porista Pariisiin.

Laakson voi nähdä keikalla seuraavan kerran trubaduuripohjalta Porin Korona-baarissa 30.6. Lisätietoja artistista löytyy täältä.

Lisää luettavaa