Ex-kitaristi sen vahvistaa: Dave Mustainella tarkat pukeutumisohjeet Megadeth-muusikoille

Imagoasiat olivat Chris Broderickin kertoman mukaan Dave Mustainen sydäntä lähellä.
17.10.2017 21:12

Nykyisin metallin superyhtyeeksikin tituleeratussa Act of Defiancessa vaikuttava Chris Broderick muisteli aikojaan thrash-jätti Megadethin riveissä Doc Coylen luotsaamalle The Ex Man -podcastille. Broderick toimi Megadethin kitaristina vuodet 2008-2014.

”Juttelimme tästä ennen podcastin alkua ja sanoit, että hommasta 50% on musiikkia ja 50% imagoa”, mies juttelee. ”Ennen Megadethiä ajattelin, että ’ei, se on aina 100%:sti musiikkia’. — Se liittyy ihmismielen ymmärtämiseen ja siihen, kuinka yhtye nähdään ja millaisen kuvan annamme itsestämme.”

Coylen kysyessä onko huhuissa, joiden mukaan nokkamies Dave Mustainella olisi yhtyeelleen tarkempikin pukukoodi perää, Broderick paljastaa seuraavaa:

”Kyllä. Ehdottomasti. Hän haluaa sinun kantavan itsesi tietyllä tavalla. — Ei tarvitse kuin katsoa miltä minä näytin yhtyeessä ollessani. Käytin napitettua paitaa lavalla 90% ajasta ja olihan siellä muitakin tuon kaltaisia vaatimuksia.”

Broderick tarkentaa jo mainittuja vaatimuksia vielä sen verran, että esimerkiksi hiusten pitämistä ponnarilla julkisesti ei katsottu suopeasti.

Voit kuunnella koko haastattelun alta.

Lisää luettavaa