Flow pudotti pommin: New Order ja The Last Shadow Puppets saapuvat Suvilahteen!

the last shadow puppets2

Kiitos Flow! Aamun räntäsateen ja loskavuorten läpi on paljon miellyttävämpi rämpiä kun tietää, mitä on luvassa ensi kesänä. 12.-14.8. järjestettävän Flow’n artistikattaus on juuri täydentynyt parilla erittäin kovalla nimellä, sillä Helsingin Suvilahdessa nähdään synapopkuningas New Order ja Suomeen ensimmäisen kerran saapuva The Last Shadow Puppets.

1980-luvulta asti synapopin suuntaviivoja vetänyt New Order ei tietenkään esittelyjä kaipaa. Kunnioitettu ja rakastettu brittilegenda julkaisi viime vuonna erittäin kovan Music Complete -pitkäsoiton, vaikka takana oli pitkä tauko ja Peter Hookin poistuminen joukosta riitaisasti. Kosketinsoittaja Gillian Gilbert kertoi kuulumisiaan taannoisessa Soundin haastattelussa.

Arctic Monkeys -johtaja Alex Turnerin ja Miles Kanen The Last Shadow Puppets nousi kertaheitolla todella monien suosikkibändiksi vuonna 2008 julkaistulla The Age Of The Understatement -debyytillään. Seuraajaa on saatu odottaa luvattoman kauan, mutta huhtikuun alussa toivottavasti nimensä mukainen Everything You’ve Come To Expect viimeinkin ilmestyy!

Kiinnostava kiinnityksiä ovat myös Holly Herndon, Shackleton sekä Hobitti-tähti Elijah Woodin ja Zach Cowien dj-duo Wooden Wisdom yhdessä britti-dj Fitzin kanssa.

Muutkin uudet Flow-kiinnitykset edustavat dj/tuottaja-kulttuuria: John Talabot, Roman Flügel, The Black Madonna sekä Dj Pierre ja Dj Spank.

Aiemmin vahvistuneita esiintyjiä ensi kesän Flow Festivalille ovat Sia, Jamie xx, M83, Chvrches, Descendents, Four Tet, Hercules & Love Affair, Thee Oh Sees, Ata Kak ja Stormzy.

Flow lupailee lisää paljastuksia vielä kuluvan viikon aikana.