Ghostin Tobias Forge ja Judas Priestin Rob Halford samassa projektissa? Kaikki on mahdollista!

7.6.2018 14:56

Tänään on virallinen Judas Priest -päivä, ihmiset! Ei ole enää kovin montaa tuntia siihen, kun britti-ikoni nousee Hyvinkään Rockfestin lavalle esittelemään osaamistaan. Sillä aikaa kerrottakoon sellaisia Rob Halford -teknisiä uutisia, että laulaja saatetaan nähdä tulevaisuudessa varsin mielenkiintoisissa projekteissa.

Blabbermouth kertoo Halfordin haastattelusta, jossa mies mainitsee olevansa kiinnostunut yhteistyöstä eri artistien kanssa, ja eräs kiintoisa kuvio on jo saatu vireille: Halford mainitsee keskustelleensa Ghost-johtaja Tobias Forgen kanssa mahdollisuudesta tehdä musiikkia yhdessä.

”Olin pukuhuoneessa Tobiaksen kanssa, ja suunnittelimme yhteistä projektia. On hauskaa astua välillä toisten muusikoiden maailmaan. Se on vähän sama kuin jalkapallojoukkueissa – sama peli, mutta erilainen pelityyli. Olen utelias näkemään, miten ääneni sopii mihinkin”, Halford kertoo.

Halford on jo aikaisemmin keskustellut samansuuntaisia Behemothin Nergalin kera. Tähän mennessä Halford on tehnyt yhteistyötä muun muassa Babymetalin ja Five Finger Death Punchin kanssa. Black metal -Halfrod kelpaisi kyllä!

Lisää luettavaa