Ghostin Tobias Forge kommentoi riitaa ex-bändikavereidensa kanssa: ”Valitusta ja epäkiitollisuutta”

7.6.2018 15:42

Kun äsken puhuttiin Tobias Forgen mahdollisesta yhteistyöstä Rob Halfordin kanssa, niin puhutaanpa hieman siitäkin, kenen kanssa Forgea ei varmasti enää nähdä. Kuten vuoden mittaan on pariinkin otteeseen uutisoitu, Forgen entiset Ghost-yhtyetoverit ovat haastaneet miehen oikeuteen bändin varojen pimittämisestä. Oikeuden päätöstä riidassa ei ole vielä kuultu.

Koska oikeusprosessi on kesken, ei Forge kykene kovin tarkasti aihetta kommentoimaan, mutta Blabbermouthissa julkaistiin otteita miehen tuoreesta haastattelusta, jossa asia nousi esille. Forge kuvailee leimahtanutta riitaa pitkän kehityskaaren tulokseksi.

”Kuten aina, kun ollaan tekemisissä muiden ihmisten kanssa, tulee tilanteita, kun täytyy erota, ottaa avioero tai tehdä muuten vain vähän kevätsiivousta. Ihan samaa tapahtuu kaikissa bändeissä ja sosiaalisissa tilanteissa. Se ei tietenkään ole koskaan mukava kokemus, mutta se oli pakko tehdä”, Forge sanoo.

”Olimme täysin uuvuksissa. Olin tehnyt kaikkeni saadakseni ystäväni nauttimaan tästä matkasta, jolle olin ottanut heidät mukaan, mutta en kyennyt saamaan heitä tyytyväisiksi, vaikka olisin tehnyt mitä tahansa. Sain vain inhoa ja valituksia, ja loppujen lopuksi asiat etenivät siihen pisteeseen, että ajattelin: ’Ei teidän ole pakko olla mukana. Olette vapaita lähtemään. Minun täytyy selviytyä. Minun täytyy tehdä omaa juttuani. Tämä on minun juttuni. Kukaan teistä ei ole ollut mukana alusta asti, eikä teillä oli muita velvollisuuksia kuin olla lavalla kahdeksalta ja saatte siitä palkkaa.'”

”Sanotaan nyt niin, että tämä on vain vuosia ja vuosia kestäneen valittamisen ja epäkiitollisuuden päätöspiste”, Forge summaa.

Nykymallisen Ghostin voi nähdä huomenna Tampereen South Park -festareilla, kun yhtye nousee lavalle klo 22:30.

Lisää luettavaa