Glenn Danzig heittää ämpärillisen jäitä uutta Misfits-materiaalia odottavien fanien hattuun

25.9.2016 20:03

Muutaman keikan ajaksi yhteenpalanneen Misfitsin basisti Jerry Only on ollut toiveikas yhtyeen jatkon suhteen ja väläytellyt jopa uuden materiaalin mahdollisuutta, mikäli kaikki taivaankappaleet vain sattuisivat osumaan kohdilleen.

– Haluan jatkaa, mies kertoo lähitulevaisuuden toiveistaan. Tiedän, että Doyle haluaa jatkaa. Tiedän, että Glenn haluaa jatkaa. Meidän täytyy vain olla tarpeeksi kypsiä jatkaaksemme. Olemme siis siinä vaiheessa. Mitä ikinä se sitten vaatikaan.

New York Timesille puhunut solisti Glenn Danzig ei kuitenkaan varsinaisesti jaa Onlyn näkemystä orkesterin valoisasta tulevaisuudesta. Miehen mukaan uusia paluukeikkoja ei ole luvassa ja uuden materiaalin suhteenkin on melko nihkeää.

– Mikäli uusi Misfits-albumi olisi tapahtumassa, minun pitäisi varmaankin kirjoittaa se. Minulla on kuitenkin täysi kalenteri, joten enpä tiedä, Danzig kuittaa tyylilleen uskollisesti.

Mikäli Misfits-paluu oli tosiaan tässä, kannattaa käydä kurkkaamassa täältä löytyvät pätkät ja nautiskella kauhupunkin kuninkaiden menosta vielä kerran.

Lisää luettavaa