Haluaisitko vaihtaa kitarasi Suomi-konepistooliin? Muusikoiden.netiin jätettiin ilmoitus, jonka äärellä hieraisee pari kertaa silmiä

9.5.2017 12:18

Yrittänyttä ei laiteta, sanotaan. Muusikoiden.netin osto- ja myyntipalstalle jätettiin hiljattain ilmoitus, jossa ehdotetaan hieman erikoisempaa järjestelyä: ilmoittaja haluaisi itselleen sähkökitaran tai -basson ja tarjoaa vaihdossa käytöstä poistettua Suomi-konepistoolia.

Haluaisitko vaihtaa sähkökitarasi luvalliseen (deaktivointitodistus) Suomi-konepistooliin? Kolme lipasta (yksi rumpu, kaksi tankolipasta), puhdistussarja ja viralliset paperit. Ase erittäin siisti (ikäisekseen) ja mekanismi toimii – viritys ja laukaisu – ei luonnollisestikaan ammu oikeita patruunoita, koska Puolustusvoimat on valanut patruunapesän umpeen. Olen valtion jälkeen aseen ensimmäinen yksityisomistaja, joten en voi väittää omistaneeni sitä ihan uudesta asti”, ilmoituksessa kerrotaan.

Vaihtokauppa ei tapahdu ihan vain soitinta vastaan, vaan konepistooli katsotaan instrumenttia kalliimmaksi. Vaihtohinnaksi mainitaan 800 euroa, ja loput voi hoitaa esimerkiksi japanilaisella Stratocasterilla tai Fender Precision -bassolla.

Mikäli alkoi kiinnostaa, tutustu aiheeseen tarkemmin täällä. Kauppa se on mikä kannattaa!

Lisää luettavaa