Hanoi Rocks shokeeraa: ura loppuu

21.10.2008 14:26

Suomalaisen rock 'n' rollin legenda Hanoi Rocks lopettaa toimintansa ensi vuonna. Orkesteri kertoo heittävänsä Japanin-kiertueen vuonna 2009 ja soittavansa sen jälkeen muutaman keikan Helsingin Tavastialla. Näiden esiintymisten jälkeen yhtyeen taru loppuu. 

Suomalaisen rock ’n’ rollin legenda Hanoi Rocks lopettaa toimintansa ensi vuonna. Orkesteri kertoo heittävänsä Japanin-kiertueen vuonna 2009 ja soittavansa sen jälkeen muutaman keikan Helsingin Tavastialla. Näiden esiintymisten jälkeen yhtyeen taru loppuu. 

Hanoi Rocksin nettisivut kertovat tylyt faktat: "Bändin perustajajäsenet Michael Monroe ja Andy McCoy ovat yhdessä tulleet siihen lopputulokseen, että jatkettuaan kunniakkaasti bändin aikanaan kesken jäänyttä työtä he ovat vieneet bändin niin pitkälle kuin on mahdollista. Nyt he haluavat jatkaa erillään, omia teitään, kohti uusia seikkailuja".

Hanoi Rocks soittaa sovitusti kaikki tämän vuoden puolelle ilmoitetut keikkansa, mukaan lukien Halloween-yönä Lontoon Astoria-klubilta alkavan Englannin-kiertueen.

Hanoi Rocks julkaisee myös koko uran läpileikkaavan kokoelman. This One’s For Rock’n’Roll – The Best Of Hanoi Rocks 1980-2008 ilmestyy 26.11.

www.hanoirocks.info

Lisää luettavaa