Hyvä meno: poliisin SWAT-ryhmä piiritti r&b-tähti Chris Brownia Los Angelesissa, laulaja haukkui livenä poliisia somessa

31.8.2016 07:55

Chris Brownille sattuu ja tapahtuu, taas kerran. Consequence of Sound kertoo, että laulaja pidätettiin eilen törkeästä ampuma-aserikoksesta epäiltynä kotonaan Los Angelesissa. Pidätystä edelsi tuntikausia kestänyt piiritystilanne, jossa poliisin SWAT-ryhmä yritti saada Brownia antautumaan.

Tilanne sai alkunsa, kun Brownin juhlissa ollut nuori nainen ilmoitti artistin uhkailleen häntä aseella. Entisen naisystävänsä Rihannan pahoinpitelystä tuomittu Brown ei saa rikoshistoriansa vuoksi omistaa tuliaseita. Niinpä kasassa oli jo tuossa vaiheessa ainekset muhkeaan jupakkaan, mutta tilanne sen kuin kärjistyi, kun Brown ei päästänyt poliisia tutkimaan taloaan.

Viranomaisten mukaan Brown heitti poliisille jossain vaiheessa piiritystä säkin, jossa oli ”ainakin yksi tuliase, muunlaisia aseita sekä huumeita”.

Oman raikkaan lisänsä tapaukseen tuo se seikka, että Consequence of Soundin mukaan Brown kirjoitti kesken piirityksen useita poliisia härnääviä viestejä sosiaaliseen mediaan. Liekö viestit nyt poistettu, sillä ainakaan Brownin Twitter- tai Facebook-tileillä ei näy näitä kirjoituksia.

Brownin viestit olivat mallia ”I ain’t did shit. I ain’t going to do shit. And it’s always going to be … fuck the police … black lives matter ni**er” ja ”I’m tired of fucking dealing with you all, y’all the worst gang in the world, the police, and I said it.

Sillä lailla! Brownin lakimiestiimi saa olla aika rautainen, että kaveri selviää tästä pinteestä ilman sen suurempaa hässäkkää. Seuraamme tilannetta.

Lisää luettavaa