Ilosaarirock kiinnitti uusia artisteja | Soundi

Ilosaarirock kiinnitti uusia artisteja

Joensuun Laulurinteellä 12.-14. heinäkuuta soiva Ilosaarirock on kiinnittänyt erittäin kehutun amerikkalaisen Between The Buried And Me -metalliyhtyeen - eikä tiedotteen kuvailu ole edes liioittelua: "Bändin musiikki koostuu miltei mielisairaan monipolvisista sovituksista, ultranopeista sooloista, sekopäisistä  tahtilajinvaihdoksista ja laajasta instrumenttivalikoimasta". 

Myös ruotsalainen raskassarjalainen Adept on liittynyt Ilosaaren esiintyjäkaartiin.

Suomalaisnimistä Itä-Suomeen matkaavat Michael Monroe, Finntroll, Rytmihäiriö, Eternal Tears Of Sorrow, ja Pertti Kurikan Nimipäivät.

Tapahtuman aikaisempia kiinnityksiä ovat muun muassa Motörhead, Nightwish, Sigur Rós, Hot Chip, Squarepusher, Witchcraft ja Pelican.

Ilosaarirockin kahden päivän ennakkoliput maksavat 85 euroa ja lisätietoa löytyy täältä.

Tähän liittyvät jutut

Ilosaarirock 2015: Damian Marley, Sólstafir ja Sunn o))) Joensuuhun

Hyvää Sulonpäivää! Ilosaarirock julkisti osan ensi kesän ohjelmistostaan.

Ruisrock-julkistuksia: Ellie Goulding, Mastodon ja MØ tulevat Turkuun

Ruisrock paljastaa tulevan kesän line-upiaan päivittäin tulevaan maanantaihin asti. Tänään julkistettiin toinen erä kiinnityksiä.Ruissaloon saapuvat 3.−5. heinäkuuta hevijyrä Mastodon, ruotsalainen Backyard Babies sekä kotimaiset Michael Monroe, Amorphis, Apina ja Santa Cruz.Eilen kerrottiin, että Turussa nähdään poptähti Ellie Goulding, tanskalainen MØ, ruotsalainen Veronica Maggio sekä kotimaiset Haloo Helsinki! ja Lapko.

Unioni-festari lähtee tien päälle

Viime syksynä ensimmäistä kertaa järjestetty Unioni-klubifestivaali lähtee Finntrollin, Wolfheartin ja The Man-Eating Treen voimin kymmenen keikan kiertueelle.

Valtio vihaa sua! Kotimaisen punkrockin lähihistoria koviin kansiin

Huhtikuussa ilmestyvä uutuuskirja syväluotaa suomalaisen punkin ja hardcoren kapinallista tarinaa vuosilta 1985–2015.

Aina mun pitää - Uuden musiikin kilpailussa tarjolla Pertti Kurikan Nimipäiviä

Sony Musicin kiinnittämä Pertti Kurikan Nimipäivät osallistuu Uuden musiikin kilpailuun - punkbändi saatetaan siis nähdä Suomen edustajana Wienissä toukokuussa 2015 järjestettävissä Euroviisuissa. Se olisikin hieno juttu - syntyisiköhän PKN:n taakse jopa samantyyppinen eurooppalainen kansanliike, joka vei Lordin aikoinaan voittoon asti?Yhtyeen kilpailubisi on Aina mun pitää.- Biisi syntyi niin että Pertti teki riffin ja mä tein sanat. Se kertoo siitä, että ihmisen pitää aina päivisin tehdä jotain asioita. Toiset tekee toisenlaisia asioita ja toiset tekee toisia asioita.

Pertti Kurikan Nimipäivien jäähyväiset peruttu

Pertti Kurikan Nimipäivät lähtee kymmenen päivän mittaiselle Englannin­-rundille aikavälillä 11.-­21. joulukuuta. Se olikin vähällä jäädä yhtyeen viimeiseksi. "Solisti Kari Aallolle iski kyllästyminen ja jossakin vaiheessa näytti jo siltä, ettei bändi jatka näiden keikkojen jälkeen", kertoo yhtyeen manageri Kalle Pajamaa.Onneksi tummat pilvet ovat nyt kaikonneet yhtyeen taivaalta.- Kari sanoi, että PKN jatkaa Englannin­-kiertueen jälkeen. Kiinaankin pitäisi lähteä. Oltaisiin vain yksi päivä ja lähdettäisiin takaisin kotiin. Sitten olisi monta päivää vapaata.

"Kummitus tulee kylään kahville ja ruokaa!" - usko pois, et voi elää ilman tätä rockmuusikon kirjaa

Vähintäänkin erinomaisen Pertti Kurikan Nimipäivät -orkesterin kitaristi Pertti Kurikka alias Kalevi Helvetti on julkaissut omaa nimeään kantavan kirjan, joka sisältää hurjia kauhutarinoita kirosanoilla maustettuna."Luuranko tulee kylään ja tappaa kaikki ihmiset" ja niin edelleen. Kalevi Helvetti -kirjan on kustantanut meksikolainen Ediciones Hungria ja teos on tilattavissa täältä. Tuossa alempana on pari mahtavaa mainostraileria.Kerrottakoon myös, että Kurikka-basisti Sami Helteen ja hänen kavereidensa ideasta lähtenyt hyväntekeväisyyskonsertti SalamaRock soi Helsingin Korjaamolla 27.