Ilosaarirock kiinnitti uusia artisteja | Soundi

Ilosaarirock kiinnitti uusia artisteja

Joensuun Laulurinteellä 12.-14. heinäkuuta soiva Ilosaarirock on kiinnittänyt erittäin kehutun amerikkalaisen Between The Buried And Me -metalliyhtyeen - eikä tiedotteen kuvailu ole edes liioittelua: "Bändin musiikki koostuu miltei mielisairaan monipolvisista sovituksista, ultranopeista sooloista, sekopäisistä  tahtilajinvaihdoksista ja laajasta instrumenttivalikoimasta". 

Myös ruotsalainen raskassarjalainen Adept on liittynyt Ilosaaren esiintyjäkaartiin.

Suomalaisnimistä Itä-Suomeen matkaavat Michael Monroe, Finntroll, Rytmihäiriö, Eternal Tears Of Sorrow, ja Pertti Kurikan Nimipäivät.

Tapahtuman aikaisempia kiinnityksiä ovat muun muassa Motörhead, Nightwish, Sigur Rós, Hot Chip, Squarepusher, Witchcraft ja Pelican.

Ilosaarirockin kahden päivän ennakkoliput maksavat 85 euroa ja lisätietoa löytyy täältä.

Tähän liittyvät jutut

Soundi 3/2015

Uuden Soundin kannessa komeilee Apina. Lehdessä juttua myös muun muassa Egotripistä, Nightwishistä, Von Hertzen Brothersista ja Pertti Kurikasta!

Megatähti Ruisrockiin: Pharrell Williams saapuu Turkuun

Pharrell Williams saapuu ensimmäiselle soolokeikalleen Suomeen. Ruisrockissa nähdään myös Foals.

Unioni kiertää Suomea - Osallistu kilpailuun ja pääset näkemään Finntrollin, Wolfheartin ja The Man-Eating Treen

Osallistu kilpailuun! Palkintona kaksi lippua haluamallesi Unioni-kiertueen keikalle.

Slashin lämppäri varmistui – arvaat varmasti, kuka...

Kitarakunkku Slashin 28.5. Helsingin Jäähallissa soivan keikan lämppäri on julkistettu. Suuria ennustajan lahjoja sen arvaaminen ei vaatinut: illan avaa itseoikeutetusti Slashin uraan suoraan Hanoi Rocksin  myötä vaikuttanut Michael Monroe. Slash kutsui itse Monroen keikan lämppäriksi, onhan hän paitsi Monroen fani, myös ystävä jo vuosikymmenten takaa. Sama kombohan nähtiin myös Slashin edellisellä vierailulla Hartwall-areenalla pari vuotta sitten.

Nyt on kokoelmalla nimi! Pertti Kurikan Nimipäivien The Best Of Greatest Hits kauppoihin toukokuussa

Pertti Kurikan Nimipäivät julkaisee kattavan kokoelmalevyn. Euroviisuedustaja on herättänyt runsaasti kiinnostusta ulkomaisissa medioissa.

Rock-konkarin vauhti ei hiivu – Michael Monroelta uusi albumi syksyllä

Michael Monroe aloitti tänään studiosessiot Göteborgissa. Uusi albumi julkaistaan syksyllä.

Punkilla voittoon! Pertti Kurikan Nimipäivät lähtee euroviisuihin

Pertti Kurikan Nimipäivät on valittu Suomen euroviisuedustajaksi. Kehitysvammaisten punkbändi voitti juuri päättyneen Uuden musiikin kilpailun ja matkaa täten toukokuussa Wieniin edustamaan Suomea euroviisuissa itse säveltämällään kappaleella Aina mun pitää.Voitto tuli komealla 36,2 prosentin äänimäärällä. Toiseksi ylsi Satin Circus.Soundi onnittelee Perttiä, Karia, Samia ja Tonia ansaitusta voitosta! Seuraavaksi sitten euroviisuvoitto kotiin Wienistä.We are coming to let's go!(Kuva: Tiia Santavirta / Yle)