Ilosaarirock kiinnitti uusia artisteja | Soundi

Ilosaarirock kiinnitti uusia artisteja

Joensuun Laulurinteellä 12.-14. heinäkuuta soiva Ilosaarirock on kiinnittänyt erittäin kehutun amerikkalaisen Between The Buried And Me -metalliyhtyeen - eikä tiedotteen kuvailu ole edes liioittelua: "Bändin musiikki koostuu miltei mielisairaan monipolvisista sovituksista, ultranopeista sooloista, sekopäisistä  tahtilajinvaihdoksista ja laajasta instrumenttivalikoimasta". 

Myös ruotsalainen raskassarjalainen Adept on liittynyt Ilosaaren esiintyjäkaartiin.

Suomalaisnimistä Itä-Suomeen matkaavat Michael Monroe, Finntroll, Rytmihäiriö, Eternal Tears Of Sorrow, ja Pertti Kurikan Nimipäivät.

Tapahtuman aikaisempia kiinnityksiä ovat muun muassa Motörhead, Nightwish, Sigur Rós, Hot Chip, Squarepusher, Witchcraft ja Pelican.

Ilosaarirockin kahden päivän ennakkoliput maksavat 85 euroa ja lisätietoa löytyy täältä.

Tähän liittyvät jutut

665. pullo... eikun 666. pullo Gambinaa! Ei voi muistaa!

Sakara Recordsin rakas suojatti, helsinkiläinen metalli/punkrock-retkue Rytmihäiriö täyttää 25 vuotta. Yhtye muistaa itseään Helsingin Nosturissa lauantaina 22. maaliskuuta "25 v surmaa ja tappoa kännissä – Rytmihäiriö 25th Anniversary Show & Dinner" -tapahtuman merkeissä.Illan aikana Rytmihäiriö esittää laajan läpileikkauksen koko tuotannostaan. Erikoispitkä setti tulee sisältämään harvinaisuuksia ja lavalla nähdään myös yllätysvierailijoita.

Michael Monroen kitaristi vaihtuu – Dregen vieraaksi Soundi-klubille

Soundi-klubin lavalle Michael Monroen lämmittelijäksi nousee Monroen bändin jättävä ja soolouraansa keskittyvä Dregen. Hänen tilalleen Monroe-kitaristiksi tulee Rich Jones.

Kuvagalleria: Bullet For My Valentine, Adept & Coldrain | 1.3.2014 The Circus, Helsinki

Walesin raskain kvartetti, metalcore-ryhmä Bullet For My Valentine soitti viikon vaihteessa kaksi Suomen-keikkaa. Helsingin The Circuksen meiningin Soundille ikuisti kuvaaja Janne Pappila.

Juhlat jatkuu! Soundi-klubin seuraava vieras on Michael Monroe

Viime syksynä tamperelaisten yöelämää ilahduttanut Soundi-klubi tulee taas!

Suede, Wiz Khalifa ja The Offspring kesällä Ruisrockiin

Myös brittiyhtye Bastille, ruotsalaislaulaja Veronica Maggio ja elektropopparit Icona Pop sekä liuta muita uusia nimiä nähdään Turun Ruissalossa 4.–6. heinäkuuta.

Soundin lukijat äänestivät: Haloo Helsinki!, CMX, Lost Society ja Daft Punk olivat parasta vuonna 2013

Lukijamme ovat puhuneet! Soundin vuosiäänestyksessä rikottiin jälleen ennätyksiä ja ääniä tuli tuhansia. Tuttujen menestyjänimien joukkoon nousi mukavasti myös uutta väriä Haloo Helsingin yltäessä erittäin ylivoimaisesti Vuoden kotimainen artisti -sarjan kärkeen. Hyvin menestyi myös heidän Maailma on tehty meitä varten -albuminsa.– Onhan tässä jo seitsemän vuotta tehty työtä. Nyt tuo työ palkitsee, ja se on mahtavaa, kommentoi Haloo Helsingin kitaristi Leo Hakanen uudessa Soundissa.Haluamme onnitella lämpimästi myös Vuoden tulokkaaksi äänestettyä Lost Societya.

Classic Rockin lukijat valitsivat vuoden biisit - kärjessä yllätys

Brittiläisestä Classic Rock -laatulehdestä tulevat ensimmäisten yhtyeiden joukossa mieleen esimerkiksi Led Zeppelin, AC/DC, ZZ Top, Van Halen ja vaikkapa Black Sabbath.Lehden lukijat ovat nyt äänestäneet viime vuoden kovimpia biisejä ja edellä mainituista klassikkoryhmistäkään läheskään kaikki eivät julkaisseet uutta musiikkia. Black Sabbathin God Is Dead? päätyi sijalle kuusitoista, "häviten" muun muassa kahdeksanneksi päätyneelle Michael Monroen The Ballad Of The Lower East Sidelle.