Ilouutisia Macca-faneille: The Beatles -legenda paljastaa puuhailevansa paraikaa uuden albumin kimpussa

26.3.2017 20:51

BBC:lle jutellut Beatles-legenda Paul McCartney paljastaa uuden albumin olevan parhaillaan työn alla. ”Olen tekemässä uutta albumia, mikä on oikein hauskaa puuhaa. Olen täydessä työn touhussa”, Mies kertoo ja toteaa samaan hengenvetoon Greg Kurstinin toimivan tulevan albumin tuottajana. ”Tapasin pari vuotta sitten tuottajan, jonka kanssa paiskin hommia kun tein musiikkia erääseen animaatiofilmiin.”

”Sittemmin hän teki yhteistyötä Beckin kanssa, jonka tuloksena syntynyt levy valittiin vuoden parhaan albumiksi. Seuraavaksi hän työskenteli Adelen kanssa. Hän voitti juuri vuoden parhaan kappaleen ja äänitteen pystit, sekä tietenkin parhaan tuottajan tittelin itselleen. Joten ainoa huoleni onkin nyt se, että ihmiset ajattelevat: ’Jaahas, Paul yrittää pysytellä muodin mukana’. Sitä aina ajattelee pahinta, tiedäthän. Hän on kuitenkin hieno mies. Greg on musikaalinen ja hänen kanssaan on hienoa työskennellä.”

McCartneyn edellinen studioalbumi on vuonna 2013 ilmestynyt New.

Voit käydä kuuntelemassa vanhan banjosilmän mietteet Elvis Costellon kanssa työskentelystä sekä muistelot edesmenneestä Chuck Berrystä täältä.

Lisää luettavaa