Insomniumilla riittää kysyntää maailmalla – yhtyeen Winter’s Gate -kiertue paisuu jo kunnioitettaviin mittoihin

14.12.2017 13:57

Jos välillä tuntuu, että maailmassa pahuus vallitsee ja kaikki menee päin prinkkalaa, on lohdullista muistaa, että välillä myös oikeus tapahtuu ja kova uurastus palkitaan. Näin on käynyt esimerkiksi Insomniumin kohdalla, kun yhtyeen melodinen death metal tekee kauppansa ja Winter’s Gate -kiertue kasvaa kasvamistaan.

Orkesteri oli viimeksi tien päällä Euroopassa alkuvuodesta 2017 ja teki 29 keikkaa pitkin vanhaa mannerta. Ensi vuonna orkesteri toistaa tempun ja lähtee maaliskuussa uudelle rundille, tällä kertaa Tribulation-yhtyeen kanssa. Hiljattain tullut tiedote kertoo yhtyeelle kertyneen tälle Winter’s Gate Tour pt. 2 -reissulle vielä lisäkeikkoja alun perin buukattujen konserttien lisäksi, ja nyt kalenteriin on merkitty 23 keikkaa maalis–huhtikuulle.

Onneksi olkoon vain joensuulaisille menestyksestä! Bändin kiertue alkaa 15. maaliskuuta Tallinnasta ja jatkuu muiden Baltian maiden kautta Puolaan, Unkariin, Romaniaan, Bulgariaan ja Kreikkaan, mistä orkesteri koukkaa länteen Kroatian ja Slovenian kautta kohti Espanjaa ja Portugalia.

Sieltä yhtye palaa Ranskan läpi kotiin päin, mutta kauaa ei keretä lepäillä, sillä toukokuussa bändi matkaa jo pitkälle kiertueelle Pohjois-Amerikkaan. Komeaa on! Suomeen ei yhtyeelle ole hetkeen keikkoja buukattu, mikä on tietenkin sääli, mutta kerkeäähän sitä.

Lisää luettavaa