Iron Maiden ja Angry Birds yhdistävät voimansa – suomalainen pelijätti tributoi brittihevin legendaa juuri sopivasti halloweenin alla

Up the iron... wings?
16.10.2017 21:09

Suomalainen peliyhtiö Rovio aikoo kunnioittaa heavy metal -legenda Iron Maidenia varsin näyttävästi tulevana halloweenina. Yhtiö on nimittäin valjastanut orkesterin ikonisen Eddie-maskotin pelattavaksi hahmoksi suosittuun Angry Birds Evolution -peliinsä.

”Tiimimme on täynnä innokkaita Iron Maiden -faneja ja Eddie oli paitsi ensimmäinen vaihtoehtomme, myös luonnollinen valinta Angry Birds Evolutioniin”, Rovion Miika Tams toteaa yhtiön julkaisemassa tiedotteessa. ”On korkea aika kunnioittaa hänen statustaan todellisena rock-ikonina ja tiedämme, että fanimme tulevat rakastamaan Eddie the Birdin aiheuttaman ryminän näkemistä Bird Islandilla!”

Eddie the Bird tulee pelattavaksi lokakuun 18. päivä ja on pelaajien saatavilla siitä kaksi viikkoa eteenpäin. Pelaajat jotka onnistuvat nappaamaan hahmon tiimiinsä tuon aikarajan sisällä, saavat myös pitää sen itsellään halloweenin jälkeenkin.

Lisää luettavaa