”Jäähallista Essolle… Mitä helvettiä te teette TÄÄLLÄ?” – Kiertueen päättäneellä Stam1nalla edessä huima treenisavotta!

22.3.2015 19:09

Stam1nan ”rakkauden kiertue”, tarkemmalta otsikoltaan Con Amore, päättyi loppuunmyydyn The Circus -klubin hurmioituneen helsinkiläisyleisön edessä. Ankarassa juhlahumussa ”rässiannoksensa” toimitti myös Sakara Records -kollega Mokoma.

Stam1nan laulajakitaristi Antti Hyyrysen tunnelmat tuntuvat olevan vähintäänkin kohdallaan onnistuneen kiertueen jälkeen.

– Hoin kaikilla kevätkeikoilla samaa välispiikkiä: on uskomaton kunnia saada soittaa tällaisia keikkoja, tällaisille yleisöille. Moni ilta, kuten The Circus, oli sold out. Kevään settilista sisälsi monia ”vähemmän hitikkäitä” kappaleita (muun muassa Tsunami, Kädet vasten lasia, Kaikki kääntyy vielä parhain päin), mutta yleisöpalaute on ollut yksioikoisen kiittävää niidenkin suhteen. Jengi näköjään arvostaa harvinaisuuksia. Fiilis on kieltämättä kiitollinen, todella kiitollinen. Siis todella kiitollinen. Mokomat aka Sakarat saavat meiltä toki ison kiitoksen ja otimmekin eilen yhdet kuohuviinit yhdessä, Hyrde kertoo.

– Hieman harvinaisempien biisitulkintojen lisäksi kolusimme myös uusia venueita. Esimerkiksi Loimaalla, Järvenpäässä ja Lahdessa (Möysän Esso) oltiin mestoilla ensimmäistä kertaa. Tuollainen piristää, jengi kiittelee ja ihmettelee, että ”mitä helvettiä te teette TÄÄLLÄ?”. Oulussa Kärppien hallissa heitetty jättikeikka onnistui myös hienosti. Jäähallista Essolle, siinäpä tämän kevään dynamiikkaa!

Seuraavaksi esiinnyttekin Provinssirockissa – neljänä peräkkäisenä iltana!

– Sitä ennen tässä ehtii tapahtua vaikka mitä! Stam1na alkaa nyt purkaa demopinoa, sillä uutta studioalbumia hahmotellaan jo, ainakin lyijykynällä. Lomailulle ei nyt jää aikaa, varsinkin kun WÖYH!-rundikin käynnistyy huhtikuussa. WÖYH!-toimituksien jälkeen onkin jo kesäkuu ja Stam1nan Provinssi-tehotreenit alkavat. Siitä tuleekin Stam1nan suurin livepuolen ”juttu” tähän mennessä. Iskukuntoon pitäisi opetella viitisenkymmentä biisiä ja lavashow pitäisi rakentaa… Ei nyt jännitä, mutta mietityttää!

Potillinen The Circus -kuvia löytyy täältä.

Lisää luettavaa