James Hetfieldiä pyydettiin nimeämään jokin ihailtava piirre jokaisesta yhtyetoveristaan – arvaatko jo kuka ”ei hyväksy eitä vastaukseksi”?

James Hetfield paljasti piirteitä, joita yhtyetovereissaan eniten arvostaa.
13.8.2017 14:48

Metallican laula-kitaristi James Hetfield vastaili Calgary Heraldin haastattelussa kysymyksiin niin bändistään yleisesti, kuin myös meneillään olevan WorldWired-turneen massiivisesta menestyksestäkin. Eräs mielenkiintoisimmista puheenaiheista oli kuitenkin miehen mietteet yhtyetovereistaan, joita Hetfield raotti listaamalla piirteitä, joita hän näissä erityisesti arvostaa.

Basisti Robert Trujillosta miehellä oli seuraavanlaista sanottavaa:

”Hän on ollut bändissä kauemmin kuin kukaan muu basisti. Hän tulee aina olemaan se ’uusi kaveri’. Toivottavasti seuraavaa uutta kaveria ei enää tarvita. Hän on äärimmäisen omistautunut. Hän on aina treenaamassa. Hän haastaa meitä: ’Mitä jos kokeilisimme tätä?’ Omistautunut muusikko.”

Entäpä sitten rumpali/puhemies Lars Ulrich?

”Hän ei hyväksy eitä vastaukseksi. Se on bisnespartnerille hyvä ja huono ominaisuus”, mies naureskelee. ”Kun lähetät tuon bulldogin muiden kimppuun, se on hienoa. Hän ymmärtää ison kuvan päälle, kun minä jämähdän helposti yksityiskohtiin. Hän tietää mitä fanit rakastavat — hänhän on suurin mahdollinen Metallica-fani.”

”Hänessä on tiettyä viattomuutta”, Hetfield kommentoi puolestaan kitaristi Kirk Hammettia. ”Hän ei ole järin huolissaan elämästä, vaan soljuu virran mukana sen läpi ja hyviä asioita vain tapahtuu hänelle. Hän ei tunne tarvetta kontrolloida asioita.”

Lisää luettavaa