Järjetön määrä maailmanluokan hevilegendoja samalle lavalle huhtikuussa | Soundi

Järjetön määrä maailmanluokan hevilegendoja samalle lavalle huhtikuussa

Mikä: Kolmituntinen Metal All Stars -spektaakkeli
Missä: Hartwall Areena, Helsinki
Milloin: 6.4.2014
Ketä esiintyy: No vittu ihan kaikki...

(EDIT 24.10. Inferno-lehden uutisen mukaan alkuperäisessä tiedotteessa lueteltu esiintyjälista ei pidäkään paikkaansa. Ainakin Araya ja Friedman ovat poissa kokoonpanosta. Lisäksi Udon, Halfordin, Chronoksen ja  Matt Bachandin kanssa vasta käydään neuvotteluja... Eli huonolla tuurilla legandalista saatta köyhtyä melkoisesti.)

Phil Anselmo (Pantera)

Tom Araya (Slayer)

Rob Halford (Judas Priest)

Joey Belladonna (Anthrax)

Udo (Accept, Udo)

Max Cavalera (Sepultura, Soulfly)

Cronos (Venom)

Ross The Boss (Manowar)

Marty Friedman (Megadeth)

Nick Menza (Megadeth)

Brian Fair (Shadows Fall)

Jon Donais (Shadows Fall)

Jasin Todd (Shinedown)

Aaron Rossi (Ministry)

Matt Banchard (Shadows Fall)

 

Jep.

Lipunmyynti alkaa huomenna 23.10. ja koko lysti kustantaa 59-99 euroa, eli muutaman lantin per hevarilegenda.

www.facebook.com/metalallstarsofficial

Tähän liittyvät jutut

Venom-pomo ja Henry Rollins sodassa - Kumpi valehtelee?

Venomin basistilaulaja Conrad "Cronos" Lant on vastannut Henry Rollinsille, joka antoi brittiyhtyeelle "isän kädestä" jo vuonna 1994 ilmestyneessä Get In The Van -teoksessa.- Esiinnyimme Venomin kanssa New Jerseyssä 2.4.1986. Luulin katsovani Spinal Tapia, kun Venom ryhtyi soittamaan. Kitaristi oli niin huono, että hänen seuraamisensa oli pelkästään tuskallista. Basistilaulaja oli ainoastaan huvittava... Hän pyöritteli silmiään, näytti kieltään ja kohensi hiuksiaan viidentoista sekunnin välein.

Voita festarimatka Ruotsiin Getaway Rockiin! Esiintymässä Rob Zombie, Accept, Helloween, Sepultura, Hammerfall ja paljon muita!

Anna näyte ruotsinkielentaidoistasi ja saatat voittaa itsellesi ja ystävällesi festarimatkan ruotsiin!

Extreme Suomeen – More Than Words soi kesäkuussa Tampereella

Nuno Bettencourtin ja Gary Cheronen johtama Extreme saapuu Tampereella 5.–6. kesäkuuta järjestettävän Radio City South Park -festivaalin pääesiintyjäksi.

Entisellä Accept-keulakuvalla rajut syytökset vanhaa yhtyettään kohtaan

Decadent-albuminsa julkaisuun valmistautuvalla Udo Dirkschneiderilla ei ole kovin lämmintä sanottavaa vanhan bändinsä Acceptin nykykunnosta.- Kävin katsomassa Acceptia Hampurissa ja täytyy myöntää, että olin pettynyt. Pelissä ei ollut minkäänlaista fiilistä. He soittivat ihan hyvin, mutta missä oli tunne?

Musiikkilehdetkö vaikeuksissa? Tampereelta tärähti juuri 356-sivuinen järkäle!

Esimerkiksi perinteikäs Sue-lehti joutui harmiksemme laittamaan lapun luukulle aikaisemmin tänä syksynä, mutta toisenlaisiakin musiikkilehtiuutisia on tarjolla. Tai no, lehti ja lehti...Quadrivium-julkaisun kuudes numero on nimittäin nyt saatavilla eikä kyseessä olekaan ihan mikä tahansa 'zine. Tampereella työstetty, raskaaseen musiikkin painottuva Quadrivium on itse kirja, jonka 356 sivun kantavana teemana on helvetti.

Dimebag Darrellin kuolemasta 10 vuotta – Katsasta Pantera-videokavalkadi!

Vuonna 2003 hajonneen metalliyhtye Panteran kitaristi Dimebag Darrell ammuttiin 8. joulukuuta vuonna 2004. Kokosimme Darrellin muistoksi katsauksen Panteran musiikkivideoihin.

Foo Fighters goes black metal - tavallaan

Foo Fighters on julkaissut oman näkemyksensä viime vuosina suosituiksi tulleista "kamalista jouluvillapaidoista".Tosin Foo Fightersin tapauksessa kyse on enemmänkin kunnianosoituksesta kuin kamaluudesta, sillä FF-villapaidassa yhtyeen logo on tuunattu "Emperorin malliin" - ja Dave Grohl toki tunnetaan myös kovasta metallifaniudestaan.Tämän puolesta puhuu kymmenen vuotta sitten ilmestynyt Probot-albumi, jonka myötä Grohlin kirjoittamia biisejä tulkitsivat muun muassa Ian "Lemmy" Kilmister, Cronos (Venom), Max Cavalera (Sepultura, Soulfly), Lee Dorrian (Napalm Death, Cathedral) ja Snake (Voivod)