Järjetön määrä maailmanluokan hevilegendoja samalle lavalle huhtikuussa | Soundi

Järjetön määrä maailmanluokan hevilegendoja samalle lavalle huhtikuussa

Mikä: Kolmituntinen Metal All Stars -spektaakkeli
Missä: Hartwall Areena, Helsinki
Milloin: 6.4.2014
Ketä esiintyy: No vittu ihan kaikki...

(EDIT 24.10. Inferno-lehden uutisen mukaan alkuperäisessä tiedotteessa lueteltu esiintyjälista ei pidäkään paikkaansa. Ainakin Araya ja Friedman ovat poissa kokoonpanosta. Lisäksi Udon, Halfordin, Chronoksen ja  Matt Bachandin kanssa vasta käydään neuvotteluja... Eli huonolla tuurilla legandalista saatta köyhtyä melkoisesti.)

Phil Anselmo (Pantera)

Tom Araya (Slayer)

Rob Halford (Judas Priest)

Joey Belladonna (Anthrax)

Udo (Accept, Udo)

Max Cavalera (Sepultura, Soulfly)

Cronos (Venom)

Ross The Boss (Manowar)

Marty Friedman (Megadeth)

Nick Menza (Megadeth)

Brian Fair (Shadows Fall)

Jon Donais (Shadows Fall)

Jasin Todd (Shinedown)

Aaron Rossi (Ministry)

Matt Banchard (Shadows Fall)

 

Jep.

Lipunmyynti alkaa huomenna 23.10. ja koko lysti kustantaa 59-99 euroa, eli muutaman lantin per hevarilegenda.

www.facebook.com/metalallstarsofficial

Tähän liittyvät jutut

Entisellä Accept-keulakuvalla rajut syytökset vanhaa yhtyettään kohtaan

Decadent-albuminsa julkaisuun valmistautuvalla Udo Dirkschneiderilla ei ole kovin lämmintä sanottavaa vanhan bändinsä Acceptin nykykunnosta.- Kävin katsomassa Acceptia Hampurissa ja täytyy myöntää, että olin pettynyt. Pelissä ei ollut minkäänlaista fiilistä. He soittivat ihan hyvin, mutta missä oli tunne?

Musiikkilehdetkö vaikeuksissa? Tampereelta tärähti juuri 356-sivuinen järkäle!

Esimerkiksi perinteikäs Sue-lehti joutui harmiksemme laittamaan lapun luukulle aikaisemmin tänä syksynä, mutta toisenlaisiakin musiikkilehtiuutisia on tarjolla. Tai no, lehti ja lehti...Quadrivium-julkaisun kuudes numero on nimittäin nyt saatavilla eikä kyseessä olekaan ihan mikä tahansa 'zine. Tampereella työstetty, raskaaseen musiikkin painottuva Quadrivium on itse kirja, jonka 356 sivun kantavana teemana on helvetti.

Dimebag Darrellin kuolemasta 10 vuotta – Katsasta Pantera-videokavalkadi!

Vuonna 2003 hajonneen metalliyhtye Panteran kitaristi Dimebag Darrell ammuttiin 8. joulukuuta vuonna 2004. Kokosimme Darrellin muistoksi katsauksen Panteran musiikkivideoihin.

Foo Fighters goes black metal - tavallaan

Foo Fighters on julkaissut oman näkemyksensä viime vuosina suosituiksi tulleista "kamalista jouluvillapaidoista".Tosin Foo Fightersin tapauksessa kyse on enemmänkin kunnianosoituksesta kuin kamaluudesta, sillä FF-villapaidassa yhtyeen logo on tuunattu "Emperorin malliin" - ja Dave Grohl toki tunnetaan myös kovasta metallifaniudestaan.Tämän puolesta puhuu kymmenen vuotta sitten ilmestynyt Probot-albumi, jonka myötä Grohlin kirjoittamia biisejä tulkitsivat muun muassa Ian "Lemmy" Kilmister, Cronos (Venom), Max Cavalera (Sepultura, Soulfly), Lee Dorrian (Napalm Death, Cathedral) ja Snake (Voivod)

Love Bites soimaan! Def Leppard kesällä Suomeen

Toista kertaa ensi kesänä järjestettävä Radio City South Park -festivaali on julkistanut esiintyjiään: Def Leppard, Helloween ja Accept saapuvat Tampereelle.

Kiinnostaisiko Anthrax-kitaristin tarinat? Scott Ianin Speaking Words -kiertue tammikuussa Suomeen!

Speaking Words on rehellinen katsaus rocktähden elämään.

Kyllä: Metallica aikoi antaa kenkää Lars Ulrichille

On vuosi 1986 ja Metallica on kiertueella Euroopassa. Sitten pahin mahdollinen tapahtuu: yhtyeen kiertuebussin kuljettaja menettää auton hallinnan ruotsalaisella tiellä ja basisti Cliff Burton menehtyy onnettomuudessa.Jos tässä onnettomuudessa oli jollakin "onnea" niin tuo "onnekas" oli rumpali Lars Ulrich.