Järkyttävä onnettomuus musiikkivideon kuvauksissa: kanadalaisräppäri putosi pienkoneen siiveltä kuolemaan

23.10.2018 20:19

34-vuotias räppäri Jon James McMurray, taiteilijanimeltään Jon James, menehtyi sunnuntaina musiikkivideon kuvauksissa tapahtuneessa onnettomuudessa. Raporttien mukaan mies oli kävelemässä Cessna-pienkoneen siivellä, kun kone lähti yllättäen syöksyyn. James löytyi myöhemmin pellolta läheltä Brittiläisessä Kolumbiassa sijaitsevaa Westwoldia.

”Hän kuoli työskennellessään projektin, jota hän oli työstänyt jo kuukausia, parissa”, Jamesin managerin lausunnossa kirjoitetaan. ”Hänen viimeinen tekonsa oli suorittaa stuntti, johon kuului räppäys lentokoneen siipeä pitkin kävellen. Hän oli harjoitellut temppua varten runsaasti, mutta kun Jon oli kävelemässä yhä pidemmälle pitkin siipeä, pieni Cessna kääntyi syöksyyn, jota lentäjä ei kyennyt oikaisemaan. Jon piti kiinni siivestä viimeiseen asti, ja siinä vaiheessa kun hän vihdoin päästi irti, oli myöhäistä enää avata laskuvarjoa. Hän osui maahan ja kuoli välittömästi.”

McMurray loi uraa vapaalaskijana, ennen kuin vaihtoi musiikkiin kärsittyään hurjassa ammatissaan lukuisia vakavia vammoja.

Lisää luettavaa