Kaikki artistit eivät sentään näe rockin tulevaisuutta lohduttomana – Slipknot- ja Stone Sour -laulaja povaa suurten keulahahmojen tulevan takaisin

11.5.2017 14:01

Viime aikoina moni artisti on puhunut rockmusiikin olevan heikossa hapessa, osa jopa puhunut sen kuolemasta. Slipknotin sekä kesäkuussa uuden pitkäsoiton julkaisevan Stone Sourin keulahahmo Corey Taylorin pohdinnat rockin tulevaisuudesta ovatkin tässä valossa virkistävän positiivisia ja optimistia. Hän nimittäin ennustaa elämää suurempien nokkamiesten kokevan uuden tulemisen.

– Tarkoitan tällä todella isoja showmiehiä – todellisia persoonia, mutta ei kusipäisellä tavalla. Asiat voivat mennä todella oudoiksi, jos on liian persoonallinen. Mutta luulen että tapahtuu tietynlainen kahden maailman kohtaaminen – lavalla ollessa show on tärkeintä ja varmistat että kaikilla on hauskaa. Mutta lavan ulkopuolella olet hillitty ja annat tunnustusta muille, Taylor pohtii Rock 105.5 -radiokanavan haastattelussa.

– Sen sijaan että esität lavalla jotain hahmoa, olet vain persoonasi suurenneltu versio. Kun tulet alas lavalta, rauhoitut ja olet oma itsesi. Luulen sen olevan nykyajan rock-keulakuvien evoluution seuraava askel.

Ei siis muuta kuin odottelemaan seuraavaa Freddie Mercurya, Mick Jaggeria, Robert Plantia ja Ronnie James Dioa. Odotellessa voit vaikka kuunnella Corey Taylorin koko haastattelun tuosta alta.

Lisää luettavaa