Kauhurokkari Rob Zombie vahvisti olevansa mukana suositun sarjakuvaelokuvan odotetussa jatko-osassa

24.2.2017 10:54

Monilla ohjaajilla on omat tunnusomaiset tavaramerkkinsä, joita he toistavat elokuvasta toiseen. Renny Harlin ujuttaa viittauksia Suomeen, Stanley Kubrick lanseerasi ”tuijotuksen”, Martin Scorsese käyttää pitkiä kamera-ajoja ja monilla ohjaajilla on totta kai vakionäyttelijöitä, -kuvaajia, -säveltäjiä ja muita yhteistyökumppaneita.

Yksi ohjaaja James Gunnin tavaramerkeistä on puolestaan käyttää elokuvissaan ääninäyttelijänä kauhurokkari Rob Zombieta. Zombie on ollut mukana Gunnin aiemmissa leffoissa kuten Slither ja Super – sekä huippusuositussa Marvel-sarjakuvaan perustuvassa Guardians Of The Galaxyssa. Ja Zombie on mukana myös sarjakuvaelokuvan odotetussa jatko-osassa.

Zombie vahvisti osallisuutensa Guardians Of The Galaxy 2:ssa julkaisemalla Instagramissaan kuvan, jossa tämä poseeraa yhdessä Gunnin kanssa. Kuvatekstissä Zombie kertoo olevansa Disney-studiolla äänityshommissa elokuvaa varten. Myös Gunn julkaisi vastaavan poseerauskuvan omassa Instagramissaan (kuva alla) ja totesi, että on kaksi asiaa, jotka löytyvät hänen jokaisesta elokuvastaan: hahmo nimeltään Fitzgibbon sekä Rob Zombien äänicameo.

Parhaillaan jälkituotannossa olevan Guardians Of The Galaxy -jatko-osa saapuu valkokankaille huhtikuun lopussa.

Lisää luettavaa