Keith Richardsilla on mitä iloisimpia uutisia uutta Rolling Stones -albumia kaipaaville

Uutta Rolling Stones -albumia ei välttämättä tarvitse odottaa vuositolkulla, paljastaa Keith Richards julkaisemallaan videolla.
24.7.2017 21:14

Ikinuorelta Rolling Stones -kitaristi Keith Richardsilta kysyttiin miehen virallisella Youtube-kanavalla julkaistulla ”kysymys ja vastaus” -videolla, onko yhtyeen viime vuonna julkaiseman Blue & Lonesome -cover-albumin menestys kannustanut veteraanirokkareita uuden musiikin julkaisemiseen ja ovatko he mahdollisesti suuntaamassa lähitulevaisuudessa asian tiimoilta äänitysstudioon saakka.

”Kyllä, itse asiassa olemme — hyvin, hyvin pian”, Richards vastaa. ”Teemme uutta tavaraa ja harkitsemme mihin suuntaan viemme sitä seuraavaksi. Blue & Lonesome pääsi hieman yllättämään meidät, sillä se jotain mitä meidän tuli tehdä, mutta emme osanneet odottaa sen saamaa vastaanottoa.”

”Se melkeinpä vaatii jatko-osan, mutta en usko että lähdemme työstämään sitä aivan heti. Mutta meitä ei varsinaisesti tarvitse pakottaa tekemään sitä. Äänitys oli todella hauskaa ja tuota tavaraa olisi luvassa vielä lisääkin.”

Richards kiteyttääkin coverlevyn hienon vastaanoton aikaansaaamat vaikutukset yhtyeen tulevaisuudensuunnitelmiin seuraavasti: ”Stones aikoo käyttää [Blue & Lonesomen menestystä] energiansa ja tämän päivän elinkelpoisuutensa lisäämiseen ja katselemme sitten, mitä saamme seuraavaksi aikaiseksi.”

Lisää luettavaa