Kelpaisiko 133 biisiä Pate Mustajärveä? Dinosauruksen uusi biisi kuultavissa nyt

2.9.2016 12:01

Kesällä 60 vuotta täyttäneen Pate Mustajärven sooloura paketoidaan massiiviseen laatikkoon. 14.10. ilmestyvä 60-vuotisboksi kattaa Mustajärven koko 30-vuotisen soolouran, ja mukana on 133 biisiä.

– Mulle oli tosi tärkeetä, että juhlaboksi saatiin ulos fyysisenä julkaisuna, oikeasti käteen hyllystä otettavana tuotteena. Sekin olettamus nääs vallitsi jossain kohtaa, että se olisi julkaistu ainoastaan diginä. Mutta eihän tällaisen dinosauruksen levyjä voi julkaista vain diginä!, tuhahtaa mestari Mustajärvi.

”Eihän tällaisen dinosauruksen levyjä voi julkaista vain diginä!”

Täkynä boksilla on tänään singlenä julkaistu uusi biisi Tyylillä, jonka ovat säveltäneet Marko Meronen sekä Lovexista tuttu Christian.

– Biisi kuulosti heti ensi kuulemalta omalta, ja kun sanatkin istuivat hyvin tähän päivään niin halusin ehdottomasti levyttää sen, Pate toteaa.

– Mentiin sitten ”tyylillä” studioon!

Uuden biisin lisäksi boksilta löytyy tietenkin kaikki Paten soolouran suurimmat biisit, sekä myös harvinaisempaa materiaalia, kuten Popedan repertuaarista tutun Kersantti Karoliina -hitin polkkaversio sekä lätkäbiisi Tappara on terästä. Mahtibiisi Elämässä pitää olla runkkua on päässyt laatikkoon peräti kolmena eri versiona.

Aiemmin julkaisemattomia arkistobiisejäkin löytyy: Kieltolaki, Nathalie, Haaskalinnut saalistaa ja Buena Sera (Signorina). 

Boksin mukana tulee myös 38-sivuinen booklet, ja jos sen sisältämät tarinat jättävät nälkäiseksi, niin syyskuun lopussa ilmestyy Pate Ikurista -kirja.

 

Lisää luettavaa