Kielten pätkien lattialta noukkiminen, akustisen kitaran sisään kadonnut plektra… – Youtube-tähti listaa jokaiselle kitaristille tuttuja ongelmia

28.3.2017 17:16

Kitaristi! Oletko menettänyt hermosi kielten pätkien lattialta noukkimisen sulan mahdottomuuden edessä tai kadottanut plektrasi akustisen kitaran sisällä olevaan mustaan aukkoon? Ei hätää sillä et ole yksin, muistuttaa Youtube-tähti Jared Dines.

Jared Dines on monelle Youtubessa aikaansa viettävälle muusikolle ja metallin ystävälle tuttu nimi tämän nokkelien soitto- ja komediavideoiden ansiosta. Tuoreimmalla pätkällään Dines esittelee jokaiselle kitaristille tuttuja ongelmia ja jälki on tuttuun tapaan nauruhermoja koettelevaa.

Dinesin videollaan esittelemät ongelmat ovat varmasti monille tuttuja. Kenelle tahansa bändissä soittaneelle henkilölle rumpali, joka soittaa toisten (yrittäessä) virittää instrumenttejaan on todennäköisesti tuttu ilmiö. Suosittelemme pätkään suhtautumista huumorilla, sillä itseironiaa tuntemattomat muusikot (basistit toim. huom.) saattavat pahoittaa mielensä Dinesin vitseistä.

Katso pätkä alta.

Lisää luettavaa