Kiss-kasvomaalauksella koristautunut fani varasti shown Foo Fightersin konsertissa – jopa kaiken nähnyt Dave Grohl meni hämilleen näkemästään

19.4.2018 21:42

Siinähän ei ole mitään uutta, että yleisön joukosta innokkaan fanin bongannut Dave Grohl kutsuu tämän lavalle jamittelemaan bändin kanssa Foo Fightersin keikoilla, mutta harvemmin moisten tempausten lopputulokset ovat kuitenkaan aivan samaa luokkaa, kuin mitä eilen illalla Austinissa Teksasissa päästiin todistamaan.

Grohlin lavalle kutsuma, ja ilmiselvistä syistä ”Kiss-hemmoksi” ristimä fani nimittäin suorastaan varasti shown huikeilla otteillaan. Ennen kuin Grohl ripusti kitaransa Gene Simmonsiksi meikatun miekkosen kaulaan, kysyi hän vielä tältä: ”Oletko tehnyt tätä ennen?” – ja kyllähän Kiss-hemmo toden totta oli. Mies kaivoi oman plektran taskustaan ja antoi palaa kuin koko ikänsä rock-lavoja kierrellyt konkari.

Kaiken vierailustaan irti ottanut mies pisteli menemään Monkey Wrench -hitin tahtiin sellaisella varmuudella ja lisäsooloilla, että näkemästään ja kuulemastaan hämmentynyt Grohl unohti jopa kappaleen sanat. Esityksen päätyttyä puulla päähän lyöty mies ei voinutkaan todeta muuta, kuin että: ”Holy shit!”

Sanopa muuta, Dave. Sanopa muuta.

Voit katsoa vedon yltä.

Lisää luettavaa