Kovakourainen järjestysmies kuristi fania lavan edessä – esiintymässä olleen yhtyeen laulaja joutui puuttumaan tilanteeseen

26.6.2016 18:34

Vuotuisella Vans Warped Tourilla sattui ikävä välikohtaus australialaisen metalcore-orkesteri In Hearts Waken esiintymisvuorolla. Lauantaina San Antoniossa heitetyllä keikalla yhtyeen laulaja Jake Taylor nimittäin huomasi järjestyksenvalvojan käyttävän kohtuuttoman kovia otteita lavan edustalla olleen fanin kanssa, kertoo Alternative Music Closet. Mies keskeytti esiintymisensä fania auttaakseen ja antoi järjestysmiehelle ansaittua huutia käytöksestään.

Myöhemmin bändi julkaisi asian tiimoilta seuraavanlaisen tiedotteen Facebook-sivuillaan:

”99,99% järjestyksenvalvojista ovat avuliaita, mutta oli iljettävää katsella sitä ”Duke Nukem” -habituksen omaavaa 0,1 prosenttia kuristamassa ”aitausta kohti liikkunutta” fania Dallasissa. Uhrin kasvot sinersivät ja pystyimme lukemaan hänen huuliltaan sanat ”en saa henkeä”. Se oli täysin tarpeetonta ja teimme parhaamme puuttuaksemme tilanteeseen muiden järjestysmiesten vain seisoskellessa ympärillä. Jos olet järjestyksenvalvoja ja luet tätä, niin sinun tulisi ymmärtää, että olimme metallikonsertissa, emme UFC-häkissä. Jos taas olet pitissä, nauti ja kunnioita muita, mutta pidä myös seuraukset mielessäsi – niihin ei tosin pitäisi lukeutua mahdollinen tajunnan menetys kuristusotteessa. Olkaa ihmisiksi ja katsokaa toistenne perään. Jos jollakulla on lisää videoita tai kuvia tapahtumista, ottakaa meihin yhteyttä niin yritämme saada hieman oikeutta aikaan.”

Video tapahtumista on katsottavissa alta.

Lisää luettavaa