”Kuin kaupan myyjälle olisi annettu kenkää” – AC/DC-keulakuvan ystävä taas äänessä

4.5.2016 22:01

AC/DC:n entisen laulajan Brian Johnsonin läheinen ystävä Jim Breuer asteli julkisuuteen varsin näyttävästi maaliskuussa.

Amerikkalaiskoomikko kertoi tuolloin vierailustaan Johnsonin luona – ja etenkin siitä, miten alla päin Johnson oli saatuaan tietää, ettei hänellä enää ole tulevaisuutta AC/DC:n riveissä. Kovia sanoja laukoneen Breuerin mukaan ”Johnson savustettiin ulos yhtyeestä”.

Tämähän oli tietenkin suuren luokan kohu-uutinen rockmaailmassa ja Breuer vetikin sanojaan takaisin saman tien.

No, nyt Breuer on taas äänessä. Talk Toomey -podcastissa mies nimittäin kertoo tuohtumuksestaan AC/DC:n toiminnasta Johnsonin ”erottamisen” ja korvaamisen suhteen.

– Homman olisi voinut hoitaa niin paljon paremmin. Brian julkaisi tyylikkään lausunnon tilanteestaan, mutta Angus (Young, kitara) heitti miehen pihalle kuin Walmart-kauppaketju potkii ulos kassaneitejä!

– Minun mielestäni Brian on aivan yhtä iso osa AC/DC:n soundia kuin Youngin veljeksetkin. Brian oli yhtyeen laulaja 36 vuoden ajan ja hän nosti orkesterin takaisin jaloilleen Bon Scottin kuoleman jälkeen. Minusta on todella outoa, miten epäkunnioittavasti AC/DC on kohdellut häntä.

– Miksi AC/DC ei esimerkiksi järjestänyt isoa lehdistötilaisuutta, jossa he olisivat kertoneet asiat juurta jaksain? Nyt he vain töksäyttivät, että Brian on ulkona bändistä. Ja seuraavaksi he kertovat jatkavansa kiertuetta Axl Rosen kanssa…

Saapa nähdä, korjaako Breuer lausuntojaan tällä kerralla.

Lisää luettavaa