Lars Ulrichilta kysyttiin, kuka olisi sopiva rumpali korvaamaan hänet Metallicassa – löi tiskiin varsin yllättävän nimen

11.5.2017 10:25

Lars Ulrich oli haastateltavana baltimorelaisen 98 Rock -radiokanavan lähetyksessä, ja miehelle esitettiin yllättävä kysymys: jos Ulrich joskus lopettaisi Metallicassa, kenet hän haluaisi nähdä tilallaan orkesterin peräsimessä?

Ei, hänen valintansa ei ollut Joey Jordison tai Dave Lombardo, jotka molemmat ovat tuuranneet pätevästi Ulrichia, kun tämä on ollut hetken aikaa sivussa. Sen sijaan Ulrich valitsi – tadaa! – entisen AC/DC-rumpali Phil Ruddin.

”Jos saisin valita kenet vain, niin haluaisin kuulla Phil Ruddin soittavan Jamesin kanssa. Ihan vain hänen yleisen vibansa vuoksi, että näkisin, mitä hän tekisi”, Ulrich sanoi.

”Rudd oli tärkein inspiraationi, kun käännyimme poispäin superprogressiivisesta kamasta lähemmän mustan albumin ja Loadin tyyliä. Silloin musiikissamme alkoi olla enemmän kysymys groovesta ja sellaisesta. Ja Phil Rudd on sen pyramidin huipulla. Olisi todella siistiä kuulla Phil Jamesin taustalla.”

Epäillä sopii, ettei tuolla kokoonpanolla vedettäisi mitään Batteryn kaltaisia tykityksiä. Phil Rudd kun ei ole tunnettu vauhdikkaiden tai monimutkaisten komppien mestarina. Mielenkiintoinen ajatus, kyllä!

Radiohaastattelusta uutisoi tekstimuodossa Blabbermouth.

Lisää luettavaa