Lars Ulrichin kertoman perusteella uusi Hardwired-single on kuin Metallican Get On

22.8.2016 07:34

Mitä yhteistä on Metallican tuoreella Hardwired-singlellä, Hurriganesin Get Onilla ja Black Sabbathin Paranoidilla? Kaikki nämä ovat levylle pikapikaa kyhättyjä kappaleita, kun mukaan piti saada nopeasti vielä jotain.

Näin voi ajatella Lars Ulrichin Fox 9 -kanavalle antaman haastattelun perusteella. Rumpalin mukaan bändi soitti kappaleensa ensi kertaa samassa huoneessa vasta 15. elokuuta harjoitellessaan Minneapolisin-keikkaansa varten.

”Tämä on niin suoraan liukuhihnalta kuin rock’n’rollissa on mahdollista”, Ulrich sanoi.

Rolling Stonelle antamassaan haastattelussa Ulrich puolestaan kertoi Hardwiredista, että se on viimeinen uudelle levylle tehty biisi.

”Pari kuukautta sitten pohdimme, että ehkä pitäisi vielä kirjoittaa yksi nopea, pieni ja hullu kappale levylle. Siitä tuli sitten Hardwired. Se ikään kuin vain tapahtui. Jamesilla ja minulla taisi mennä viikko sen kirjoittamiseen ja äänittämiseen, mikä on meidän tapauksessamme kuin nanosekunti.”

Metallican uusi levy Hardwired… to Self-Destruct julkaistaan 18. marraskuuta. Katso alta Hardwiredin Minneapolisissa 20. elokuuta saama keikkadebyytti.

Lisää luettavaa