Lipputrokarit aiheuttavat Queenille päänsärkyä, lippuja myydään pöyristyttävään hintaan – yhtye kävi vastahyökkäykseen

17.5.2017 08:26

Queen on kotimaassaan Isossa-Britanniassa oletettavasti suurin bändi heti Beatlesin jälkeen, joten ei ole ihme, että yhtyeen uusimman kiertueen liput käyvät kaupaksi kuin leipä. Itse asiassa kysyntä on niinkin kovaa, että lipputrokareille avautuu runsaasti mahdollisuuksia tehdä rahaa.

Loppuvuodesta nähtävän Euroopan-kiertueen brittikeikkojen liput tulivat myyntiin huhtikuun lopussa, ja nehän katosivat alan liikkeistä alta aikayksikön – vain ilmestyäkseen uudelleen myyntiin huomattavasti suuremmalla hintalapulla. Jos lippujen alkuperäinen hinta oli 69–79 puntaa, trokarit saattavat myydä niitä jopa kymmenkertaiseen hintaan.

Tämä ei Brian Maytä, Roger Tayloria ja Adam Lambertia miellytä, joten yhtye teki vastaiskun. Queen ryhtyi yhteistyöhön Twickets-palvelun kanssa avatakseen faneille mahdollisuuden ostaa lippuja tolkullisempaan hintaan. Twickets-palvelu on ”fanilta fanille” -pohjailta toimiva palvelu, jossa lippuja myydään eteenpäin samaan hintaan kuin ne maksavat lippukaupassa. Toivottavasti homma lähtee toimimaan, inhottavaa rahastamista tuo hämärämiesten lippusäätö.

Suomessa Queen + Adam Lambert esiintyy 19. marraskuuta Helsingin Hartwall-areenalla. Täyttä näyttää sielläkin olevan, yllätys yllätys.

Lisää luettavaa