Lopettamisuhan alla ollut tamperelainen kulttikeikkapaikka pelastui – O’Hara’s on jatkossa Maanalainen

Omistajien tavoitteena luoda lämminhenkinen matalan kynnyksen keikkapaikka.
21.11.2017 10:53

Uutisoimme syyskuussa aktiivisena keikkapaikkana tunnetun tamperelaisen O’Hara’s-ravintolan talousvaikeuksista. Tuolloin lopettamisuhan alla olleelle ravintolalle haettiin tukea joukkorahoituskampanjalla, jonka polkaisi käyntiin tamperelaisen elävän musiikin tukemiseksi perustettu kulttuuriosuuskunta TRELMU. Lokakuussa päättynyt kampanja ylitti minimitavoitteensa saaden kokoon 6 665 euroa, mutta summa jäi kauas asetetusta 20 000 euron tavoitteesta.

O’Hara’sin kohtalo on kuitenkin selvinnyt ja se näyttää varsin valoisalta. Aamulehti uutisoi Mallashovin ravintoloitsijan Jesse Forsströmin rientäneen apuun ja joulukuussa O’Hara’sin tiloissa uudella ilmeellä aloittaakin TRELMU:n kanssa yhteistyössä syntynyt kulttuurikeskus Maanalainen.

Uudet pyörittäjät sanovat haluavansa vaalia paikan mainetta underground-musiikin pyhättönä ja Maanalaisesta halutaan matalan kynnyksen kulttuurikeskus, jossa voi käydä ilmaiskeikoilla tai ug-taidenäyttelyissä. Samalla korjataan joitain asioita, jotka eivät O’Hara’sissa aina pelittäneet. Tämä tarkoittaa esimerkiksi äänentoiston ja soittokamojen päivittämistä.

”Alusta alkaen on ollut selvää, että nyt mennään lähemmäs asiakasta sekä tarjonnan että palvelun suhteen. Teemme tästä sellaisen lämminhenkisen ja persoonallisen meiningin baarin, jossa itsekin haluaisimme käydä”, Forsström kuvailee Aamulehdessä.

Lisää luettavaa