Loppu häämöttää Kissille? Bändin viimeisimmät liikkeet antavat ymmärtää, että ilmoitus on vain ajan kysymys

19.2.2018 08:32

Nyt näyttää siltä, että kohta saadaan kuulla taas yhdestä jäähyväiskiertueesta. Blabbermouth nimittäin uutisoi, että Kiss-orkesterin taustayhtiö Kiss Catalog Ltd. on on jättänyt tavaramerkkihakemuksen ”The End of the Road” -nimikkeeseen, ja mikäli hakemus hyväksytään, Kissillä on yksinoikeus käyttää termiä erityisesti esiintymisten yhteydessä.

Ei tarvitse tietenkään olla Sherlock Holmes, että ymmärtää, mitä tarkoitusta varten moista termiä halutaan nyt patentoida. Ei etenkään, kun sekä Gene Simmons että Paul Stanley ovat pyöritelleet viime vuosina jos jonkinlaisia lopettamiskaavailuja. Simmons sanoi viime vuonna haastattelussa suoraan, että ”emme voi tehdä tätä enää seitsemänkymppisinä”, ja mies on nyt 68-vuotias.

Tietysti täytyy muistaa sekin, että Kiss on tehnyt jäähyväiskiertueita ennenkin. Bändi kiersi vuosina 2000–01 maailmaa 142 keikan verran ”Farewell Tour” -nimen alla, mutta niin vain ryhmä puksuttaa edelleen keskuudessamme. Mutta siitä on tosiaan kulunut 20 vuotta, eivätkä Simmons ja Stanley tästä enää nuorene, joten…

Lisää luettavaa