Loppuvuoden Helloween-keikkaa odottavat, huomio: kesäkuussa ilmaantuu maailmaan jotain yllättävää

8.5.2017 22:50

Helloween on taas isompi nimi kuin aikoihin, kun bändi lähtee loppuvuodesta Pumpkins United -erikoiskiertueelle. Rundin idea on, että bändin nykyisen kokoonpanon lisäksi mukaan lähtevät Keeper of the Seven Keys -heavyklassikoilla mukana olleet laulaja Michael Kiske ja kitaristi Kai Hansen.

Yleisö on ottanut reunionin vastaan illla. Jos aikaisemmin Helloween on soittanut Suomessa The Circuksen kaltaisilla isoilla klubeilla, marraskuussa bändi on kohotettu Helsingin Jäähallin Black Box -luokkaan.

Ei siis ihme, että bändissä 12 vuotta soittanut kitaristi Ronald Grapowkin haluaa osansa hypestä. Vuonna 2001 bändistä rumpali Uli Kuschin kanssa erotettu Grapow julkaisee kaksikon nykyisen yhtyeen Masterplanin kanssa kokoelman uusiksi äänitettyjä Helloween-biisejä. PumpKings-albumi ilmestyy 30. kesäkuuta. Asiasta kerrotaan Masterplanin Facebook-sivuilla.

Siirto herättää epäilemättä ihmetystä ja närää Grapowin vanhan yhtyeen lähipiirissä, mutta onneksi mies ei sentään ryhdy omimaan vanhan orkesterinsa suurimpia hittejä. Mukana on Keeper-aikojen tuotannon sijaan kappaleita Pink Bubbles Go Ape-, Time of the Oath-, Master of the Rings– ja The Dark Ride -albumeilta.

Albumin kappalelista näkyy alapuolella. Sikäli kiva uutinen, että esimerkiksi Pink Bubbles Go Ape on aivan syyttä suotta unholaan jäänyt Helloween-levy.

1. The Chance
2. Someone’s Crying
3. Mankind
4. Step Out of Hell
5. Mr. Ego
6. Still We Go
7. Escalation 666
8. The Time of the Oath
9. Music
10. The Dark Ride

Lisää luettavaa